'Očistili' su im dom

Drama kod Shakire i Piquéa uoči najvažnijih dana u karijeri

U dom kolumbijske pjevačice Shakire i njezinog životnog partnera, španjolskog nogometaša Gerard Piqué upali su pljačkaši i odnijeli sve što su poželjeli.

Mega popularni par Shakira (41) i Gerard Piqué (31) postali su žrtve lopova koji su provalili u njihov dom u Barceloni. Danas u ranim jutarnjim satima pljačkaši posjetili dom Shakire i Gerarda u bogataškom kvartu Esplugues de Llobregat i ukrali vrijedne stvari, uključujući satove i nakit, donosi španjolski dnevnik El Mundo.

Par nije bio u kući. Igrač se produžio španjolskoj reprezentaciji prije Svjetskog prvenstva u Rusiji i krenuo je na pripreme u Njemačku. Svjedoci su za španjolski El Mundo rekli kako je su lopovi ušli kroz prozor dok su Piqueovi roditelji spavali. Tek su ujutro otkrili da većinu dragocjenosti nema i nazvali katalonsku policiju. Iako se igrač Barcelone priprema za Svjetsko prvenstvo, on je u utorak bio na Shakirinom koncertu u Kölnu. Shakira je 2. lipnja započela svjetsku turneju El Dorada u Hamburgu nakon godinu dana pauze jer je patila zbog problema s glasnicama. Pjevačica je strogo mirovati te ju je kod kuće svaki dan posjećivala medicinska sestra.Nije poznato jesu li u vrijeme pljačke u njihovoj kući bila njihova djelca petogodišnji Milan i trogodišnji Sasha, ali na sreću nitko nije ozlijeđen.

Santi Delgado / Splash News

Linker
24. travanj 2024 17:26