YouTube
A TVRDILI DA JE SVE IDILIČNO

Drama na kraljevskim dvorima: Bivša i sadašnja supruga danskog princa ipak se ne podnose

Iako su svi mislili kako se bivša i sadašnja supruga danskog princa Joachima savršeno slažu, nedavna snimka pokazala je kako je sve samo gluma za javnost te da između njih itekako ima trzavica.

Grofica Alexandra od Frederiksborga demantirala je da postoje bilo kakve tenzije između nje i danske princeze Marie, supruge njezinog bivšeg supruga princa Joachima, ali video ne laže. Da je situacija bila u najmanju ruku neugodna jasno je vidljivo u videu koji je objavio danski medij Se og Hor s mature princa Nikolaia, sina Alexandre i princa Joachima. Naime, princ Joachim, njegova supruga princeza Marie i princ Nikolai pozirali su nasmiješeni fotografima, što se nije baš svidjelo bivšoj supruzi Alexandri. Ona je brže-bolje dotrčala do svojeg sina i obgrlila ga, a njegova maćeha u sekundi se maknula od njega.

Princeza Marie izgledala je poprilično šokirano njezinim postupkom, ali se nastavila smješkati i pozirati fotografima. Tjedan dana nakon incidenta koji su uhvatile kamere, javila se odvjetnica grofice Alexandre i poručila kako je cijela priča izmišljena i uvredljiva, ali obožavatelji danske kraljevske obitelji smatraju da video govori sam za sebe.

COPENHAGEN, DENMARK - AUGUST 28: (L-R) Princess Marie of Denmark, Prince Joachim of Denmark, Prince Henrik of Denmark, Princess Athena of Denmark, Prince Nikolai of Denmark, Countess Alexandra of Denmark and Prince Felix of Denmark attend the 18th birthday celebration of Prince Nikolai at royal ship Dannebrog on August 28, 2017 in Copenhagen, Denmark. (Photo by Patrick van Katwijk/Getty Images)
Getty Images
Princeza Marie, princ Joachim s djecom i bivša supruga, grofica Alexandra na proslavi 18. rođendana princa Nikolaia

Oduvijek se smatralo kako grofica Alexandra i princeza Marie imaju dobar odnos, a bivša supruga princa Joachima redovito je pozvana na kraljevska događanja u koja su uključeni njezin bivši suprug i njihova djeca - princ Nikolai i princ Felix. U svibnju ove godine prisustvovala je proslavi 50. rođendana krunskog princa Frederika u palači pa nitko nije niti slutio da bi moglo postojati nekakvo neslaganje između bivše i sadašnje supruge.

Princ Joachim bio je u braku s Alexandrom deset godina - razveli su se 2005. godine, a tri godine nakon on je oženio princezu Marie s kojom ima princezu Athenu i princa Henrika.

***PRINT ONLY***NO WEB UNTIL JUNE 29, 2017***

Prince Joachim and Princess Marie attended a gala dinner held by the Danish-French Chamber of Commerce. Klampenborg June 14, 2017

Code: 09399LHL
Photo: Lars H. Laursen / All Over Press Denmark


Pictured: Princess Marie and Prince Joachim of Denmark,Princess Marie
Prince Joachim of Denmark
Ref: SPL1523412 210617 NON-EXCLUSIVE
Picture by: SplashNews.com

Splash News and Pictures
Los Angeles: 310-821-2666
New York: 212-619-2666
London: 0207 644 7656
Milan: +39 02 4399 8577
photodesk@splashnews.com

World Rights, No Australia Rights, No Austria Rights, No Belgium Rights, No Denmark Rights, No Estonia Rights, No Finland Rights, No France Rights, No Germany Rights, No Netherlands Rights, No Norway Rights, No Russia Rights, No Spain Rights, No Sweden Rights, No Switzerland Rights
SplashNews.com

Linker
13. travanj 2024 17:50