Paola Valić
 Vedran Peteh / Hanza Media
nova gloria donosi:

Dramatična ispovijest Paole Valić Bekić

Prvi put nakon 10 godina otkako je prekinula pjevačku karijereu, izliječila se od ovisnosti, udala se, rodila i postala radijska voditeljica, 35-godišnja Zagrepčanka Paola Valić Bekić zapjevala je pred kamerama u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' i ispričala kako je smogla snage da izgradi novi život

Kad sam prije 10 godina prekinula pjevačku karijeru, mislila sam da više nikada neću stati na scenu. Zato me poziv da nastupim u petoj sezoni showa “Tvoje lice zvuči poznato” istodobno razveselio i preplašio. Iako sam opuštena i spontana po prirodi, povratak za mikrofon u meni je izazvao takvu tremu da se prvog nastupa i ne sjećam. Nasreću, ljubav prema glazbi jača Paolina transformacija u Željka Bebeka trajala je nekoliko sati je od straha - kaže zagrebačka radijska voditeljica i blogerica Paola Valić Bekić, koja je u prvoj emisiji transformirana u Željka Bebeka najviše iznenadila šestogodišnjeg sina Benjamina. Kad ju je vidio i čuo kako pjeva “Ne spavaj mala moja muzika dok svira”, mali je zabezeknuto pitao: “Je li to stvarno moja mama?”

U razgovoru za Gloriju prisjetila se svojih ranih dvadesetih kada je zbog niskog samopouzdanja i lošeg društva prekinula studij, zaglibila u ovisnost i završila u ženskoj komuni. O teškom razdoblju, danima u komuni, suprugu kojeg poznaje od djetinjstva i sinu, ali i o poslu koji je ispunjava pričala je za novi broj magazina Gloria koji je u prodaji od četvrtka, 22. ožujka.

U prodaji je i paket Gloria + Gloria delicije po cijeni od 20 kuna!

Linker
22. travanj 2024 03:46