Profimedia, Mega Agency
opet u top formi

Dramatično debljanje pa mršavljenje: Charlize Theron otkrila jelovnik zbog kojeg je skinula 15 kilograma

Južnoafrička glumica Charlize Theron iskreno je progovorila o problemima s depresijom koji su je počeli mučiti nakon snimanja posljednjeg filma ''Tully'' (koji u našim kinima, u distribuciji Blitza, možete pogledati od 28. lipnja), ali i načinu na koji je vratila tijelo u vrhunsku formu. Za ulogu se morala udebljati više od 15 kilograma, a iako je zbog slične dramatične promjene u težini već dobila Oscara, ovoga puta je skidanje kilograma išlo puno sporije.

U filmu ''Tully'' tumači glavnu žensku ulogu, Marlo, iznimno iscrpljenu majku troje djece, od kojih je jedno novorođenče. Od brige za djecu, pospremanja, pranja, spremanja večere i ostalih kućanskih poslova, Marlo jedva dočeka večer. Od svog muža, kojeg glumi Ron Livingston, Marlo nema baš prevelike pomoći. Ali, na vrata joj dolazi pomoć i to u obliku Mackenzie Davis koja je u naslovnoj ulozi dadilje, koju je angažirao Marlin brat (Mark Duplass). Koliko god Tully pomaže, njen dolazak počne stvarati i probleme kada Marlin suprug baci oko na nju.

(l to r.) Charlize Theron and director Jason Reitman on the set of TULLY, a Focus Features release.
Blitz

Charlize je bez zadrške progovorila o tome kako je nakon snimanja skidanje kilaže išlo puno teže nego nakon filma ''Čudovište'' te je počela padati u depresiju. Činjenica jest da se s godinama metabolizam usporava, ali Charlize se pridržavala klasičnih preporuka i uspješno vratila u top formu uz nekoliko zdravih navika.

Charlize Theron stars as Marlo in Jason Reitman's TULLY, a Focus Features release.
Blizt

Prehrana se sastoji od svakodnevne konzumacije sirovog voća i povrća, a lijepa glumica obožava i crveno meso. Najdraža kombinacija joj je odrezak s jajima. U suradnji s nutricionistom, pridržava se dnevnog menija koji je istovremeno zasićuje i ubrzava metabolizam, a izgleda ovako:

Doručak: 50 g tunjevine, rajčica, zelena salata i dvije šnite kruha s mekinjama

Ručak: tost, riblji odrezak sa žlicom umaka od rajčice, salata od zelenog povrća s limunovim sokom, svježe voće (naranča, jabuka, banana ili tri šljive)

Večera 1: 250 g piletine na žaru, pečene rajčice, mladi grah, 50 g gljiva kuhanih u malo pileće juhe, salata od zelenog povrća s limunovim sokom i jogurt, ili

Večera 2: 75 g nemasnog prženog mesa u umaku, 125 g krumpira, salata od kupusa i celera te svježe voće

Los Angeles, CA  - *EXCLUSIVE* Charlize Theron goes for a casual look while out running errands on Tuesday morning getting an early start on her day.

Pictured: Charlize Theron



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 369578101, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Linker
23. travanj 2024 19:12