Privatne fotografije
IDILIČna obitelj

Dream team s plaže: Mirna Medaković Stepinac ne skida osmijeh kad je s blizankama

Mirna Medaković Stepinac posvetila se ulozi života. Majka blizanki objavila je fotografiju s plaže i izazvala pravi tsunami komplimenata.

Kazališna, televizijska i filmska glumica Mirne Medaković Stepinac rodila je blizanke početkom travnja 2017., i to joj je od svih uloga koje je odigrala ili će ih tek odigrati, postala ona najznačajnija u životu. Zagrepčanka se posvetila u potpunosti svojim princezama Kaji i Zori, a ovih dana su se cure pohvalile prvim fotografijama s plaže.

Opuštene bebe sirene plivale su u moru, nakon čega ih je mama ogrnula i sakrila od sunca, a Mirna se uz badić naoružala osmijehom i strpljenjem.

Privatni album
Mirna sa svojim princezama


Privatne fotografije

'Najljepše je što su nam došle dvije male žabice u obitelj, a najteže je kad plaču obje, a ja ih ne mogu primiti istovremeno i utješiti. Šalim se da su najslađe dok spavaju. Svaki dan je drukčiji, a ja pokušavam pronaći način da nam prvih par mjeseci lakše prođe. Osim toga, dvije su i malo me brine posvećujem li im jednako pažnje.', rekla je Mirna nakon što ih je tek počela upoznavati za Gloriju.hr.

Kad god stignu obitelj putuje i tako skuplja lijepe zajedničke uspomene. Trenutačno uživaju u prekrasnom vremenu na plaži, a Mirna ima sreće što ima supruga iz snova. ‘Kaja i Zora su na prvom mjestu i odlično se snalazi kao tata’, rekla nam je 33-godišnjakinja.

Linker
05. travanj 2024 15:17