NAKON KRATKE VEZE

Drugi brak domaće glumice: Pronašla je sreću sa šefom bivšeg dečka

Zagrebačka glumica pohvalila se da je danas "uplovila" u bračnu luku, a drugu sreću potražila je s liječnikom Dankom Velimirom Vrdoljakom.

S obzirom na to da je donedavno ljubila liječnika Andreja Rotha, Tamara Garbajs (41) sve je iznenadila kada je otkrila kako se udala, ali za liječnika i predstojnika Klinike za tumore Danka Velimira Vrdoljaka (51), šefa njezinog bivšeg dečka. Par je za obred odabrao Palmižanu, a da je ceremonija održana danas potvrdila je na svojem Instagram profilu - gdje je već promijenila i prezime. Ispod objava s broda, na kojem slave svoju ljubav, nižu se čestitke: sve najbolje poželjele su joj kolegice glumice Ornela Vištica i Mila Elegović, voditeljica Nevena Rendeli te dizajnerica Marina Matić.

Njihova veza traje tek nekih mjesec dana, sredinom lipnja uživali su u Italiji, dok su sada već nekoliko dana ljetovali na Jadranu. Zagrebačka glumica prošlog je ljeta otkrila kako ljubi zagrebačkog kirurga Andreja Rotha, pročelnika Klinike za tumore KBC-a Sestre milosrdnice, ali je njihovoj ljubavi presudio njegov šef Danko Velimir Vrdoljak.

Tamara Garbajs iza sebe ima jedan brak - onaj s vaterpolistom Hrvojem Šintićem s kojim ima sina Tomu, te sedmogodišnju vezu s redateljem Markom Vrdoljakom koja je svojem kraju došla prošle godine.

Linker
20. travanj 2024 07:39