Par je zajedno četiri godine
 Profimedia, Zuma Press - Entertaiment
SVI JOŠ PAMTE AFERU

Drugi brak najpoznatijeg holivudskog preljubnika: Jude Law oženio 14 godina mlađu psihologinju

Iako se očekivalo da će se par vjenčati u Fancuskoj, glumac Jude Law uplovio je u bračnu luku u Londonu i to na zadnji dan travnja, a mnogi su ostali iznenađeni što su nakon najava bajkovitog vjenčanja, sve odradili usred tjedna okruženi tek s nekoliko najbližih prijatelja.

Glumac Jude Law i njegova zaručnica Phillipa Coan vjenčali su se u utorak, a intimnoj ceremoniji u londonskoj vijećnici Old Marylebone prisustvovali su tek njihovi najbliži prijatelji i obitelj. Iako se najavljivalo bajkovito francusko vjenčanje s brojnim zvijezdama, 46-godišnji glumac odlučio je novi brak proslaviti tek s nekoliko odabranih i među njima nisu bili njegovi holivudski prijatelji.

EXCLUSIVE: Jude Law takes a romantic stroll in Venice with girlfriend, Phillipa Coan.
07 Jan 2019, Image: 405695370, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Da su se zaručili, glumac i psihologinja potvrdili su u veljači ove godine. Njihova romansa traje četiri godine, a prvi put su se zajedno pojavili na Hay Festivalu 2015. godine te je tada Jude izjavio kako je oduševljen što je napokon pronašao ženu koja nije iz showbiz svijeta. Za vjenčanje u vijećnici slavni je glumac odabrao tamnoplavo baršunasto odijelo, dok je njegova mlada nosila mini vjenčanicu krem boje s romantičnim volanom te buket divljeg cvijeća.

- Ona je moja i ničija više. Jako sam sretan. Naša veza je vrlo privatna i mislim da upravo zbog toga tako dobro funkcionira - priznao je nedavno glumac kojeg mnogi pamte po ulozi u seriji "Young Pope".

EXCLUSIVE: Jude Law and girl-friend Pippa Coan departing from Venice Airport.
10 Apr 2019, Image: 425586890, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Psihologinja i glumac stigli su do gradske vijećnice zajedno u Range Roveru, a sat kasnije izašli su s vjenčanim prstenjem na ruci. Vjenčani kum slavnom glumcu bio je njegov najstariji sin Rafferty (22) kojeg je Jude dobio u braku s bivšom suprugom Sadie Frost.

Ovo je drugi brak za slavnog glumca koji iza sebe ima onaj s dizajnericom Sadie Frost s kojom se vjenčao 1997., a razveo šest godina kasnije. Bivši supružnici imaju troje djece zajedno: Rafferty (22), kćer Iris (18) i Rudyja (16). Jude, osim njih, ima još i 8-godišnju kćer Sophiju s modelom Samanthom Burke te Adu (4) s glazbenicom Catherine Harding.

Ipak, jedna od najpoznatijih njegovih veza je ona s glumicom Siennom Miller i to zbog njegove nevjere. Naime, Jude se Sienni javno ispričao zbog ljubavne afere s dadiljom svoje djece. Sienna mu je dala još jednu priliku 2009., tri godine nakon prekida, ali ponovno su otišli svatko svojim putem 2011. godine.

Linker
19. travanj 2024 19:28