mir i ljubav

Druže se i nakon razvoda: Jennifer Aniston i bivši zajedno na važan blagdan

HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 26: Actors Jennifer Aniston (L) and Justin Theroux pose backstage during the 89th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 26, 2017 in Hollywood, California. (Photo by Christopher Polk/Getty Images)
Getty Images
Početkom prošle godine slavni par priznao je da se razvodi nakon dvije godine braka i tada su rekli da su ostali dobri prijatelji, što su na društvenim mrežama i potvrdili svima onima koji misle da takvo što ne postoji.

Amerikanci su četvrtak navečer proveli u društvu obitelji i bližnjih, tradicionalno obilježavajući Dan zahvalnosti uz bogatu večeru i pečenu puricu. Na društvenim mrežama slavni i poznati podijelili su svoje trenutke i obožavateljima pokazali kako provode večer, između ostalih to je napravila i poznata prijateljica Jennifer Aniston koja je slavila s dragim prijateljima, ali i bivšim suprugom te pokazala da su i dalje veoma bliski.

Jennifer je u domu ugostila poznata lica kao što su Jimmy Kimmel, Jason Bateman, njezina najbolja prijateljica Courtney Cox te bivši suprug Justin Theroux.

"Jako, jako zahvalan na ovakvim prijateljima i ovakvim večerima", glumac je napisao na Instagram Storyju.

Instagram

Supružnici su iznenadili javnost početkom 2018. kada su odlučili prekinuti svoj brak. Odluka je bila zajednička, rekli su tada, nakon što su tu vijest od javnosti skrivali nekoliko mjeseci.

- Odluka je bila zajednička i donesena je krajem prošle godine. Mi smo dvoje najboljih prijatelja koji su se odlučili razići kao par, ali ćemo i dalje čuvati naše prijateljstvo – kratko su potvrdili višemjesečna šuškanja. Razlog prekida navodno je bila udaljenost i različite želje. Živjeli su u New Yorku, ali Jennifer je uvijek žudjela za domom u Kaliforniji.

Poznata lica kao što su dizajnerica Victoria Beckham, Sofia Vergara, Cindy Crawfordi ostali također su izrazili zahvalnost na obitelji, bližnjima i svemu što imaju uz zajedničke obiteljske fotografije.