Četiri dana uživanja

Druženje u Madridu s dobrom ekipom: Tarik Filipović sinu ostvario dugogodišnju želju

Tarik Filipović Facebook
Poznati glumac i voditelj obožava nogomet, a tu ljubav je prenio i na svoje sinove. Mlađeg je poveo u Madrid na derbi Reala i Barcelone, a tamo su se družili i s hrvatskim reprezentativcima.

Već je naveliko poznato da je glumac i televizijsko lice Tarik Filipović veliki zaljubljenik u nogomet, a tu strast prenio je i na sinove Armana i Dina. Zato ne čudi što se 12-godišnji Arman s tatom najradije druži na utakmicama, a njih dvojica otputovali su u Madrid kako bi pratili nogometni derbi između Reala i Barcelone.

Tarik Filipović Facebook

U Madridu su se Tarik i Arman družili i večerali s hrvatskim nogometašima Lukom Modrićem, Šimom Vrsaljkom, trenerom hrvatske reprezentacije Zlatkom Dalićem i pomoćnim trenerom Ivicom Olićem, a s njima je bio i Tarikov prijatelj Haris Dubica, producent i redatelj glazbenih spotova.

"Divni dani sa sinom u Madridu...naš prvi “El Clasico”, sjajna utakmica, sve madridske čari “kušane” u četiri dana...i divno druženje s istom takvom ekipom...taktika za EP razrađena do detalja, znamo i par u finalu", napisao je Tarik ispod fotografije na Facebooku, a na druženje se osvrnuo i Dubica na svom Instagramu.

"Lijepo druženje sa @LUKAMODRIC10 u Madridu, nisam još uspješnijeg, a skromnijeg čovjeka upoznao. Toliko je opušten da sam imao osjećaj da se družim s nekim školskim prijateljem kojeg nisam odavno vidio, a ne sa najuspješnijim igračem svih vremena s naših prostora. S obzirom na to da sam veliki navijač Reala, morao sam mu se zahvaliti za sve lijepe uspomene koje mi je podario igrajući za moj omiljeni klub. Pobijedio je četiri Lige Šampiona, a na dva finala sam bio prisutan. Sve u svemu opet se potvrdila moja teorija da su jako uspješni ljudi jako opušteni. Svjesni su sebe. I ne prave se da su nešto što nisu. Rekao mi je Luka da još nikada nije više dresova potpisao u restoranu, naravno iskoristio sam priliku da uvećam svoju kolekciju i s njegovim potpisanom dresom, a i prijatelje sam morao ispoštovati. Sve mi je to omogućio tetak čika @tarikfilipovicofficial, ali u sljedećem postu malo više o njemu", napisao je Dobica ispod fotografije na kojoj pozira s Modrićem.

Tarik je još prije Armanovog rođenja najavio kako će ga odmah učlaniti u nogometne klubove Dinamo i Čelik iz Zenice, odakle je Tarikova obitelj. Iako je, kao i mnogi Bed Blue Boysi, neko vrijeme bojkotirao utakmice zagrebačkog kluba jer se "osjećalo nešto nezdravo", ponovno ponosno nosi plavu boju.