Instagram
U crnom od glave do pete

Dugo je nismo vidjeli! Anica Kovač zablistala na svadbi u Tomislavgradu

Bliži se godina dana otkako je Anica Kovač, bivša Miss Hrvatske i prva pratilja na izboru za Miss svijeta, s obitelji iz Zagreba preselila u Njemačku. Odveo ih je ondje posao njezinog supruga Roberta Kovača, koji je asistent bratu Niki Kovaču, treneru njemačkog prvoligaša Eintracht Frankfurt. Da je svugdje lijepo, a u zavičaju ipak najljepše, govori i to što se obitelj godišnji odmor rado provodi u Hrvatskoj, odnosno ovih dana u Bosni i Hercegovini gdje su supružnici provodili dane djetinjstva – Robert u Lusniću kraj Livna, a Anica u Tomislavgradu.

Upravo je u Tomislavgradu obitelj Kovač nazočila na svadbi prijatelja, a fotografije s vjenčanja je objavila Jasmina Bagarić, poduzetnica i supruga proslavljenog hrvatskog košarkaša Dalibora Bagarića.

Anica je sa svojih 180 centimetara visine u crnim hlačama i topu spuštenih ramena, s neobičnim dodatkom od čipke i tila koji je sezao do poda, izgledala vrlo atraktivno. Uz Anicu je pozirala i njezina 14-godišnja kći Letizia, koja je izrasla u pravu malu damicu.

Anica i Robert Kovač u braku su 16 godina i osim Letizije, imaju i kćer Viktoriju kojoj je osam godina, te desetogodišnjeg sina Marka. Obitelj je i ranije zbog karijere Roberta Kovača dugo živjela u Njemačkoj, no potom su doselili u Zagreb gdje su sagradili kuću. No, nakon nekoliko godina sudbina ih je opet odvela natrag u Njemačku iako Anica nikada nije krila da joj je kod kuće - najljepše.

Show can start #wedding @anica.kovac #family

A post shared by JasminaBagaric (@jasminabagaric) on

Linker
10. travanj 2024 21:31