Promo
Promo

bit će zabavno

Dugo je nismo vidjeli: Tina Katanić vraća se na televiziju, uloga joj je urnebesna

U novom tv-showu "Zvijezde pod hipnozom" sudjelovat će manekenka i voditeljica Tina Katanić i glumac Edvin Liverić koji će izvršavati neobične zadatke pod hipnozom, dok će "skeptici" biti pjevačica Maja Šuput i slavni boksač Stjepan Božić.

Novi show Nove TV ove subote dovodi zvijezde u brojne nevjerojatne situacije i to sve pod – hipnozom! Osim raznih zadataka u studiju vidjet ćemo što su zvijezde radile i van njega, i to nakon što su se po prvi puta susreli s hipnotizerom showa Timoteom Crnkovićem i ušli u stanje hipnoze.

Promo

Između ostalih, natjecatelji ove subote bit će manekenka i voditeljica Tina Katanić te poznati glumac Edvin Liverić. Tina Katanić pod hipnozom će postati radnik na gradilištu. U sobi za radnike Tina će obući uniformu za gradilište i lakom za nokte ukrašavati zaštitnu kacigu. Zamiješat će beton u miješalici i lopatom nositi pijesak u miješalicu dok ubacuje cement, cijelo vrijeme hodajući u štiklama. Na zvukove bušilice zaplesat će trbušni ples, a betonska miješalica u njezinoj će glavi prema Timoteovim uputama postati bubanj za loto. Smjesu maltera miješat će s kuhinjskim mikserom, ali ni to nije sve.

Edvin Liverić će pod hipnozom postati sudionikom prometne nesreće. Dok Timoteo uvodi Edvina u hipnotički trans, televizijska ekipa pripremit će scenu sudara dva automobila. Za drugim volanom naći će se bivši boksač, Stjepan Božić, koji će znati da je Edvin pod hipnozom, no ne i točno koje upute će hipnotizer Timoteo davati Edvinu. Edvin će se 'probuditi' u automobilu, zbunjen, ne znajući što se događa. Bit će zanimljivo vidjeti kako će se Edvin izvući iz ove situacije i što će sve poduzeti u stanju hipnoze.

Promo

Vidjet ćemo i kako će publika reagirati na hipnozu te brojna druga iznenađenja. Osim njih, ove ćemo subote u emisiji vidjeti i kroz što je sve prošao pjevač Ricardo Luque i pjevačica Ivane Banfić. Skeptike će u ovoj epizodi predstavljati pjevačica Maja Šuput i slavni boksač Stjepan Božić. Prvu emisiju "Zvijezde pod hipnozom" gledatelji imaju priliku pogledati u subotu od 20.15 sati na Novoj TV!