Bojan Ziber
Fotka za poželjeti

Dugo je nismo vidjeli: U izazovni outfit Slavice Ecclestone na koncertu Miše Kovača se moralo gledati

Mišo Kovač napunio je zagrebačku Arenu, a uz brojne goste na pozornici i Vip loža je bila pretijesna za one koji su došli vidjeti kralja hrvatske estrade.

Mišo Kovač kroz dugogodišnju karijeru jedan je od najpopularnijih izvođača u regiji nikada nije ostavio publiku ravnodušnom. Da ni ovaj koncert nije bio ništa drugačiji, svjedoči puna zagrebačka Arena koja je cijelu večer neumorno pratila slavnog Mišu. Dovoljan je bio zamah ruke u dirigentskoj maniri dalmatinskog maestra da svoju vjernu okupljenu publiku zapali u trenu.

Bojan Ziber

Bivša supruga nekadašnjeg prvog čovjeka Formule 1, Bernieja Ecclestonea, Slavica (61) nije propustila priliku da se fotografira s omiljenim pjevačom. Zablistala je u ultra kratkoj crvenoj haljini s puf rukavima i sivim visokim čizmama preko koljena. Slavicu dugo nismo vidjeli u večernjem izlasku. Bivša manekenka pomno se odjenula na koncert, a u njenoj ruci blistala je torba francuske modne kuće Hermès.

Bojan Ziber

Glazbeni prijatelji, obitelj i kolege velikog umjetnika uključujući Ninu Badrić, Ivanu Kovač, Slavonske Lole i Alena Nižetića pridružili su se i oplemenili ovaj koncertni spektakli i svjedočili atmosferi koja se susreće samo na koncertima Miše Kovača. Kroz dva sata pravog vrtloga emocija viđale su se i suze, ali i radost publike. U koncertnom spektaklu uživala je Tereza Kesovija, Aleksandra Dojčinović, Anica Kovač i Ognjen Vukojević.

Bojan Ziber

Bojan Zibar

Bojan Ziber

Bojan Ziber

Linker
19. travanj 2024 09:09