Profimedia, INSTAR Images
uživancija na premijeri filma

Dugo je tu bilo tuge: Ipak je nešto uspjelo nasmijati svu Angelininu i Bradovu djecu

Američka glumica vrijeme uživa provoditi s djecom pa je svojih četvero najmlađih povela na premijeru Disneyjevog filma Dumbo koja se održala u Los Angelesu.

Blizanci Vivienne i Knox (10), Shiloh (12) i Zahara (14) uživali su s poznatom majkom Angelinom Jolie (43), a u dobrom raspoloženju su pozirali pred fotografima. Klinci su se dotjerali za crveni tepih, a Angelina je iznenadila pojavom u bijeloj haljini u stilu vjenčanice koju je nosila. Glumica je inače uvijek vjerna crnoj boji koju nosi od glave do pete pa je u ovoj toaleti otvorenih leđa izgledala poput princeze. Njezina inače krhka figura i mršav izgled u ovoj haljini pali su u drugi plan. Dok je Zahara izabrala crnu svečaniju haljinu ukrašenu šljokicama, ostali su odabrali odijela i muške košulje - uz sina Knoxa u takvom su modnom izdanju izašle i njegova sestra blizanka Vivienne te Shilon koja od malih nogu preferira muški stil i casual odjeću.

Angelina Jolie, Shiloh Jolie-Pitt, Vivienne Marcheline Jolie-Pitt, Knox Jolie-Pitt, Zahara Marley Jolie-Pitt attends the premiere of
Profimedia, Pacific coast news
Angelina Jolie s djecom Vivienne, Zaharom, Knoxom i Shiloh

Na premijeri su nedostajala najstarija djeca koju Angelina dijeli sa sada bivšim suprugom Bradom Pittom, Pax (14) i Maddox (17). Nakon razvoda, bivši supružnici su postigli sporazum te se glumica izborila za to da sva djeca žive s njom, ali mogu provoditi vrijeme i sa svojim ocem. Iako je iza njih mučno vrijeme koje je uzrokovala rastava braka, čini se da su napokon odahnuli, kako Angelina i Brad, tako i djeca koja su se cijelo vrijeme na crvenom tepihu hihotali i smijali.

Angelina Jolie, Knox Leon Jolie-Pitt, Zahara Marley Jolie-Pitt, Vivienne Marcheline Jolie-Pitt and Shiloh Nouvel Jolie-Pitt at the World premiere of 'Dumbo' held at the El Capitan Theatre in Hollywood, USA on March 11, 2019., Image: 418866731, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Lumeimages
Profimedia, Lumeimages

, Los Angeles, CA -20190311 -  LA Premiere of Dumbo at El Capitan Theatre

-PICTURED: Angelina Jolie, Shiloh Jolie-Pitt, Vivienne Marcheline Jolie-Pitt, Knox Jolie-Pitt, Zahara Marley Jolie-Pitt
-, Image: 418832564, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Linker
20. travanj 2024 00:31