Davor Matota
ruku pod ruku

Đurđa Tedeschi i Božo Vrećo podizali obrve na zagrebačkoj špici

Oboje obožavaju modu, a među najdražim bojama im je crna pa ne čudi što su se bosanski umjetnik Božo Vrećo i umirovljena sutkinja Đurđa Tedeschi u potpunosti uskladili za šetnju centrom Zagreba opušteno se držeći za ruke.

Nije nepoznanica da pjevač sevdalinki Božo Vrećo (34) i Đurđa Tedeschi, nekadašnja sutkinja i majka poduzetnika Emila Tedeschija, njeguju blisko prijateljstvo: ovog su ljeta više puta zajedno prošetali zagrebačkom špicom, svaki puta zaustavljajući prolaznike zbog ekstravagantnog modnog stila. Bosanski umjetnik voli se poigravati s modom i nerijetko nosi suknje i haljine, a s njima kombinira i cipele s potpeticom - pa ga prolaznici brzo uoče, a ništa manje prepoznatljiva nije ni Đurđa Tedeschi, poznata kao jedna od Hrvatica s jedinstvenim stilom kojim dominiraju tamne boje.

Spica / Zagreb 05.10.2018. / foto: Davor Matota / Djurdja Tedeschi i Bozo Vreco
Davor Matota
Đurđa Tedeschi i Božo Vrećo

Početkom listopada zajedno su razgledali izložbu kostimografkinje Đenise Pecotić i fotografa Devana Barića pod nazivom "Flirt umjetnika" na kojoj su predstavljene kreacije inspirirane cvijećem i arhitekturom, a ovih dana smo ih susreli u šetnji zagrebačkim ulicama gdje su krali poglede prolaznika - par koji dijeli strast prema modi uskladio se u crnim kombinacijama.

Spica / Zagreb 05.10.2018. / foto: Davor Matota / Djurdja Tedeschi i Bozo Vreco i Sasa Sekoranja
Davor Matota
Susret prijatelja - Glazbenik Božo Vrećo s bivšom sutkinjom Đurđom Tedeschi i akademski slikar, cvjećar i dizajner interijera Saša Šekoranja

Đurđa Tedeschi i Božo Vrećo cijelim su se putem držali za ruke, a na kratko ih je prekinuo Saša Šekoranja, akademski slikar, cvjećar i dizajner interijera u čiju cvjetnu galeriju bivša sutkinja redovito navrati.

Spica / Zagreb 05.10.2018. / foto: Davor Matota / Djurdja Tedeschi i Bozo Vreco
Davor Matota
Đurđa Tedeschi

Linker
03. travanj 2024 23:40