Instagram
SRETNE VIJESTI NA MAJČIN DAN

Dva mjeseca nakon vjenčanja: 'Naša bajka se nastavlja, ne možemo dočekati da upoznamo svojeg anđela'

Bivša Viktorijina anđelica Chanel Iman odlučila je na Majčin dan objaviti da sa suprugom Sterlingom Shepardom očekuje prvo dijete. Američka manekenka i igrač američkog nogometa vjenčali su se prije dva mjeseca, a sada su sa svijetom podijelili da će postati roditelji,

27-godišnja manekenka vijesti je objavila crno-bijelom fotografijom na svojem Instagramu i napisala: "Tata i mama jedva čekaju da te upoznaju. Bliži mi se majčinstvo pa želim svim majkama i onima koje će to tek postati sretan Majčin dan".

Da ne mogu dočekati da svojeg anđela drže u rukama, bivša Viktorijina anđelica otkrila je uz nove fotografije, a na jednoj od njih joj njezin suprug ljubi trudnički trbuh.

"Presretni smo što je naša ljubav stvorila novi život. Naša bajka se nastavlja dok čekamo rođenje djeteta" - napisala je Chanel Iman uz nove fotografije na kojima ponosno pokazuje trudnički trbuh.

Chanel Iman i Sterling Shepard vjenčali su se u ožujku ove godine, samo četiri mjeseca nakon romantičnih zaruka: 24-godišnji sportaš iznenadio ju je zaručničkim prstenom točno na njezin rođendan, godinu dana nakon što su se upoznali znali su da zajedno želi provesti ostatak života.

Objavu dijeli Chanel Iman (@chaneliman)

Linker
25. travanj 2024 19:59