Instagram
Slavljenica spremna za nove pobjede

Dva razloga za slavlje Indire Levak: "Moj muž osluškuje, za rođendan mi je kupio nešto što sam jako htjela"

"Hvala vam lijepa na čestitkama. Cijeli dan zvoni telefon, svi čestitaju rođendan, naravno 25.", našalila se pjevačica u svom prepoznatljivom stilu.

Uz britanskog princa Harryja na listi celebrity slavljenika rođenih 25. rujna nalazi se i poznata hrvatska pjevačica Indira Levak!

Uvijek vesela i dobro raspoložena Indira rođendan provodi radno, uz promociju samostalnog albuma "Valkira" koji izdaje pod umjetničkim imenom Indira Forza.

Slavnoj pjevačici ovo je trinaesti album u karijeri, a uz njega će na promociji u zagrebačkoj Pivani danas prikazati i spot za duet s Alenom Islamovićem "Moje vrijeme", koji potpisuje Marko Zeljković.

Uhvatili smo Indiru za vrijeme završnih priprema prije nastupa i upitali je kako se osjeća i je li ju suprug Miroslav lijepo iznenadio.

Indira ekskluzivno za čitatelje portala Gloria.hr:

"Hvala vam lijepa na čestitkama. Cijeli dan zvoni telefon, svi čestitaju rođendan, naravno 25.", našalila se pjevačica u svom prepoznatljivom stilu.

"Znam da vas, naravno, zanima što mi je kupio muž. Imam najboljeg muža na svijetu jer on osluškuje. Ja volim svirati klarinet, harmoniku... i kupio mi je klarinet! Tako da ste sad nadrljali, svirat ću vam svaki dan", rekla nam je pjevačica i pohvalila se darom koji si je sama poklonila.

"Album 'Valkira' je vani, sadrži trinaest prekrasnih pjesama, od kojih sam dvanaest potpisala kao autor - kod mene je prisutna erupcija kreativnosti. Vidimo se na nekom od koncerata!", poručila je slavljenica odjevena u atraktivnu kreaciju sa zakovicama i remen sa srebrnim resicama.

Indira Levak za portal Gloria.hr nedavno je otkrila odakle joj energija za naporne nastupe i kako uz pomoć supruga Miroslava održava zavidnu liniju.

"Tijekom cijele godine vježbam jer u protivnom ne bih izdržala tempo mojih koncerata i poslovnih obveza. Zaista se dobro osjećam nakon treninga, imam sreće što je moj suprug sportaš, odličan trener i psiholog i točno zna kakav trening mi je potreban za određeni period koji je preda mnom. Osmislio je za mene kružni trening koji mi potpuno odgovara, proučavao je moje nastupe i simulirao neke vježbe prema plesnim pokretima koje izvodim na pozornici. Radim na snazi i izdržljivosti, a posebnu pažnju posvećujem nogama, volim kad su lijepo oblikovane i zategnute. Jako je bitna i pravilna prehrana, rezultat je bolja fokusiranost i puni ste energije. Treba o tome razmišljati, ne jesti usput i bilo što, ali ponekad se treba nagraditi s malo čokolade i ostalim delicijama".

Linker
16. travanj 2024 18:38