instagram
sve holivudski

DVA TJEDNA NAKON ZARUKA: Ana Gruica udala se za splitskog psihijatra Borana Uglešića!

Dva tjedna nakon zaruka udala se Ana Gruica!

Godinu dana nakon što je prekinula trogodišnju ljubavnu vezu s putopiscem Hrvojem Šalkovićem, glumica Ana Gruica (35) udala se za splitskog psihijatra Borana Uglešića. Markantni liječnik s kojim je prvi puta snimljena u listopadu prošle godine kako izlaze iz splitskog hotela Park gdje svakodnevno ispijaju kave i izmjenjuju poljupce osvojio je njezino srce prije godinu dana, a tada je upravo zbog atraktivne glumice Uglešić prekinuo višegodišnju vezu s djevojkom Ivanom.

instagram
INstagram/privatni album
Ana Gruica s najvažnijim dečkima
instagram

U isto vrijeme dogodio se i prekid sa Šalkovićem. 'Istina je, Hrvoje i ja više nismo zajedno. Još prije ljeta smo shvatili da nam se putevi razilaze, no odlučili smo ipak malo pričekati i razmisliti. No, kako se ljeto bližilo kraju, tako smo oboje postajali svjesni da jesen nećemo dočekati skupa. Zaključili smo da je razlaz najbolje rješenje', ispričala je za Gloriju prošloga ljeta Ana koja iz trogodišnje veze sa Šalkovićem ima sina Ivana Marata.

premijera Loptce / Komedija / Zagreb 21.01.2016. / foto: Davor Matota / Ana Gruica i Hrvoje Salkovic
Davor Matota

Upravo su se zbog njega bivši supružnici ponovno sastali proteklog vikenda kada je Marat proslavio treći rođendan. U njezinom rodnom mjestu Gornje Sitno proteklog je vikenda obiteljska kuća bila pripremljena za slavljenika koji je za rođendan poželio tortu s junacima iz svog omiljenog crtanog filma 'Paw patrol'. Kako jedan dio godine provodi s majkom u Splitu, a dio s ocem u Zagrebu, Ivan Marat nije mogao pozvati sve prijatelje, no veselja nije nedostajalo. 'Slavili smo cijeli dan u našoj konobi u Sitnom, a na slavlju su bili svi koji su Maratu bitni', rekla nam je Ana Gruica.

Prvi brak s trenerom Dijanom Jahjefendićem došao je kraju 2012., nakon tri godine veze te godinu i pol bračnog staža, a izvanbračna zajednica sa Hrvojem Šalkovićem također je trajala tri godine. Možda je upravo splitski psihijatar treća sreća za bivšu misicu.

Linker
20. travanj 2024 06:28