Neja Markičević/Damir Krajac / Hanza Media
SRETNE VIJESTI

Dvije godine nakon svadbe domaći televizijski par očekuje prinovu

Poznati domaći novinarski bračni par s nestrpljenjem očekuje prvo zajedničko dijete a, iako inače o svojem privatnom životu izbjegavaju govoriti, ovog puta su se pohvalili sretnim vijestima.

Male plave tenisice i pokraj njih zelene čarapice samo su dio stvarčica za prvo dijete koje je urednica i voditeljica N1 televizije Nataša Božić Šarić već kupila. Naime, nagrađivana novinarka sa svojim suprugom Josipom Šarićem, novinarom Al Jazeere Balkans, u najslađem je očekivanju po svemu sudeći sinčića.

Voditeljica emisije "Točka na tjedan" podijelila je i fotografiju "jednog posebnog dana u listopadu 2017.", odnosno mjeseca kada su saznali da će postati roditelji. Prinova u obitelj stiže početkom ovog ljeta, taman nakon što novinarski par proslavi drugu godišnjicu braka. Nataša i Josip vjenčali su se u svibnju 2016. godine nakon višegodišnje veze, a kao lokaciju odabrali su njegovu rodnu Makarsku. Par svoj privatan život ne komentira i vrlo su posvećeni novinarskom pozivu za koji su oboje nagrađivani.

Voditeljica i urednica Nataša Božić Šarić protekle se zime našla u fokusu zbog primljenih prijetnji nakon emisije "Točka na tjedan": muškarac joj je prijetio smrću na društvenim mrežama što je odlučila prijaviti policiji uz poruku da osim što prijetnje doživljava kao ugrozu sigurnosti, da je prijavu podnijela jer želi da oni koji prijete i siju mržnju iz sigurnosti svoje sobe - osjete posljedice.

Linker
23. travanj 2024 23:14