Megan Fox sa suprugom i sinom Journeyjem
 Profimedia, AKM-GSI
Nikako na zelenu granu

Dvije godine pred razvodom: 'Svađamo se i mirimo i tako iz dana u dan'

Njihova veza stvarno je bila turbulentna i oni su toga svjesni. Danas, dvije godine nakon što su se umalo razveli, govore kako žive iz dana u dan i od njih nikada nećete čuti da će zajedno ostati zauvijek.

Glumica Megan Fox (31) i glumac Brian Austin Green (44) svoju su vezu započeli 2004. nakon što su se upoznali na setu serijala "Hope&Faith". Ona je tada imala tek 18 godina, a on 30, ali kemija između njih bila je jača od razlike u godinama. Dvije godine nakon su se zaručili, ali Megan nikako nije pristajala isplanirati vjenčanje pa je Brian 2009. odlučio raskinuti zaruke jer "brak nije realan cilj za nekog tko ima tek 23 godine", kako je glumac tada izjavio. Ipak, nisu dugo izdržali jedno bez drugoga: pomirili su se već iduće godine, Brian ju je ponovno zaprosio i ovog puta nije želio čekati - vjenčali su se 24 dana kasnije.

- Nikada u životu nisam bio toliko siguran u nešto. Naše vjenčanje bilo je savršen početak našeg zajedničkog života - izjavio je nakon vjenčanja, a sreća, barem na van, je potrajala do 2015. U tom radoblju su postali roditelji: dobili su sinove Noaha (4) i Bodhija (3), a dio njihove obitelji bio je i njegov sin Kassius (15) iz prijašnje veze s Vanessom Marcil. Ipak, prije dvije godine glumica Megan Fox, zvijezda filma "Transformers", je odlučila predati zahtjev za razvod, ali su uspjeli izgladiti nesuglasice. Već su početkom 2016. bili ponovno sretni i očekivali svoje treće dijete - sina kojeg su nazvali Journey (1).

Jacson / Splash News
Megan Fox i Brian Austin Green s djecom

- Ako želite da potraje, morate se potruditi. Bit ćemo zajedno koliko uspijemo, to nije nešto što možemo potpuno kontrolirati - izjavila je glumica u najnovijem intervjuu za magazin Cosmopolitan, dok njezin suprug smatra kako ih upravo ta nevjerojatna kemija između njih, koja ih je i spojila prije 13 godina, drži u braku. Njih dvoje su jednan od rijetkih holivudskih parova koji priznaju da se redovito svađaju, ali i mire te da zapravo njihova veza "živi" iz dana u dan, a u svemu je najvažnija upornost, komunikacija i razumijevanje.

BACKGRID USA 14 MAY 2017 Malibu, CA  - *EXCLUSIVE*  - Megan Fox enjoys her Mother Days with her husband Brian Austin Green and their youngest son, Journey. The trio are seen leaving a late lunch looking happy as they make their way to their car.

Pictured: Megan Fox, Brian Austin Green, Journey River Green, Image: 332318983, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Megan Fox sa suprugom i sinom Journeyjem

I dok njezin suprug ima razumijevanja za nju, Meghan se itekako opekla zbog stvari koje je izgovorila u jednom intervjuu o redatelju Michaelu Bayju, s kojim je radila na nastavku filma "Transformers", a zbog čega je na kraju dobila otkaz. Ona je tada slavnog režisera usporedila s Hitlerom, a suradnja s njom je 2011. prekinuta na zahtjev producenta Stevena Spielberga.

- Želi biti poput Hitlera na setu. Prava je noćna mora raditi s njim, ali kada nije na snimanju i u ulozi redatelja zapravo uživam s njim jer ima čudnu osobnost, baš je beznadno čudan. Uopće nema socijalnih vještina. U stvarnom životu je jako ranjiv i krhak, a na setu je pravi tiranin. Shia LeBeouf i ja smo skoro poginuli kada smo snimali prvi film. Natjera te da radiš stvari koje osiguranje nikada ne bi dopustilo - izjavila je tada i nakon toga se odbila ispričati. Danas žali zbog svojeg ponašanja i taj trenutak je opisala kao najnižu točku u karijeri. U trećem dijelu franšize zbog toga ju je zamijenila manekenka i glumica Rosie Huntington-Whiteley.

Christopher Peterson/Splash News
Megan Fox na snimanju filma 'Shadow Girl'

Linker
19. travanj 2024 03:14