Glazbenik je uvijek podrška svojoj supruzi: na premijeri "The Killing Of A Sacred Deer"
 Getty Images
privatna sreća

Dvostruko slavlje u domu Nicole Kidman: 'Kao da je bilo jučer'

Australsko-američka glumica Nicole Kidman ima mnogo razloga za slavlje - sa suprugom je obilježila godišnjicu braka, proslavila rođendan i što je najvažnije, osjeća se sretnom suprugom i majkom. Da o uspješnoj karijeri i ne govorimo, ta jedna je od desetljećima najpoznatijih glumica na svijetu!

Prošli je tjedan Nicole Kidman proslavila 51. rođendan, a sada je na red došla i 12. godišnjica braka sa suprugom, country pjevačem Keithom Urbanom.

'Sjećam se dana od prije 12 godina, u crkvi u Manlyju u Australiji. Još se osjećam kao da je bilo jučer', napisala je glumica pokraj videa njihova vjenčanja 2006. godine.

I dok je Kidman bila sentimentalna, 50-godišnji Keith Urban je objavio šaljivu fotografiju i napisao: '12 godina sudbinskog sinergijskog plesa duša. Sretna godišnjica Babygirl JAKO te volim'.

Tijekom braka s Tomom Cruiseom, koji je završio 2001. godine, dobila je dvoje djece: sina Connora Cruisea i kći Isabellu Jane Cruise, dok je sa sadašnjim suprugom dobila kćerkice Sunday Rose i Faith Margaret.

Sydney, NSW -3/28/2017 - Nicole Kidman and Keith Urban with Daughters at Sydney Airport

.PICTURED: Nicole Kidman, Keith Urban, Sunday Rose Kidman Urban, Faith Margaret Kidman Urban
-, Image: 326768728, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images
Nicole Kidman i Keith Urban s kćerima

Linker
19. travanj 2024 05:45