Instagram
fotka koja se čuva

Ecija Ojdanić - 15 godina mlađa, a 15 kilograma teža!

Nakon što je radila nekoliko testova intolerancije na hranu, glumica Ecija Ojdanić, u potpunosti je promijenila prehranu, a to se u velikoj mjeri najprije odrazilo na njezinu liniju.

Ecija Ojdanić, glumica, supruga redatelja Roberta Orhela, majka Cvite i Jakova, u životnoj je formi. S predstavom 'Otpisane' odigrala je 84 predstave diljem Hrvatske, a sa svojih 43 godine izgleda fantastično i zrači pozitivnom energijom. Osim što je promijenila prehranu zaljubila se u trčanje, a kako svaki dan trči 15-tak kilometara s lakoćom je otrčala i 21 kilometar na Zagrebačkom maratonu.

Nakon tog podviga, poznata glumica je mnoge nasmijala na društvenim mrežama kada je objavila svoje fotografije od prije petnaestak godina. Na njima je gotovo neprepoznatljiva, a i sama je počela 'bacati' šale na svoj račun.

'15 godina mlađa, 15 kilograma teža! A stajling mi je Bože pomozi! Cjeloživotni rad na sebi je bitan. Sve se vidi iz priloženih fotografija! Bila sam najpupastija makrobiotičarka!', napisala je Ecija koja je već neko vrijeme uvela novi režim prehrane i pomoću toga skinula suvišne kilograme.

zagreb,221100
ecija ojdanic
foto : kristina  fazinic
-stu-
Kristina Fazinić / Hanza Media




‘Mene i voda deblja i doista moram paziti koliko i što jedem. Trudim se držati se mediteranske prehrane i jesti što više povrća, ribu i voće, a žitarice što manje, i to samo one cjelovite. Radila sam nekoliko testova intolerancije na hranu i svaki mi je pokazao preosjetljivost na pšenicu – ne na gluten, nego baš na pšenicu i moram priznati da, otkako sam je izbacila iz prehrane, imam manje problema s tenom, nadutosti i općenito se bolje osjećam’, rekla je nedavno za portal Gloria.hr Ecija Ojdanić.

Instagram

Ono što već dugo pokušava je u što većoj mjeri uvesti u prehranu je sirova hrana. Svako jutro započinje uz smoothie, a često radi i sirove kolače te time izbjegava bijeli šećer i bijelo brašno. Sve te promjene donijele su joj odlične rezultate, a zbog toga joj mnogi kažu da danas izgleda bolje nego ikada.

Linker
20. ožujak 2024 23:15