Instagram
Nakon Verone

Eciju Ojdanić na vratima dočekala poruka: 'Ne, neću više plakati...'

Bio je to njezin uspjeh za koji se vraški potrudila - svakodnevno, mukotrpno. Danas može ponosno reći da je ostvarila cilj u koji na početku ove misije ni sama nije vjerovala

Uspješna hrvatska glumica Ecija Ojdanić niže uspjeh za uspjehom: u glumi, kao poduzetnica na čelu kazališta Moruzgva, kao ozbiljna sportašica. U vikendu iza nas istrčala je svoj prvi maraton, a koliki je uspjeh istrčati 42 kilometra govore sve Ecijine objave na društvenim mrežama proteklih mjeseci. Svi koji je prate znaju da je imala uspone i padove, ali je grizla dalje dok nije ostvarila cilj: istrčati maraton u Veroni!

Uz nju je cijelo vrijeme, prije svega, bila njezina obitelj koja je imala razumijevanja za njezina izbivanja i pripreme, a djeca su čak sudjelovala i u video prilozima koje je snimala ne bi li što vjernije prikazala svoj put prema vrhu. Maraton je istrčala u vremenu od 3 sata i 58 minuta.

Poruka koju je glumicu dočekala na plakatu zalijepljenom na ulozna vrata njezina doma, raznježila ju je i nije odoljela ne je pokazati javnosti - objavila ju je na svom Instagramu i prikuplja like za likeom...

Ecija iz prvog braka s glazbenim menadžerom Antom Viljcem ima 12-godišnju kćer Cvitu, a s drugim suprugom, redateljem Robertom Orhelom, osmogodišnjeg sina Jakova. Upravo su djeca ovaj put zaslužna za suze radosnice na majčinom licu.

Instagram

Linker
25. travanj 2024 03:52