Vedran Peteh / Hanza Media
NIKOLINA TOMLJANOVIĆ

EKSKLUZIVNA ISPOVIJEST PJEVAČICE: Put do majčinstva bio je težak

Riječka pjevačica NIKOLINA TOMLJANOVIĆ u emotivnoj ispovijesti za Gloriju otkrila je s kojim su se preprekama susretali ona i suprug Jakob zbog želje da postanu roditelji - jer u Hrvatskoj ni nakon četiri godine nisu uspjeli posvojiti dijete

Kad je roditelji upitaju: “Salomé, što si ti nama?”, razigrana i uvijek nasmijana djevojčica, koja će krajem ovog mjeseca proslaviti treći rođendan, spremno i samouvjereno odgovara: “Najbolja curica na svijetu!”. - I stvarno jest! Kad ugledam njezino lice i začujem joj glas, promatram je kako dremucka, veselo se smiješi i igra, postane mi toplo oko srca - govori nam riječka glazbenica Nikolina Tomljanović (40) čiji se život lani u ovo vrijeme iz temelja promijenio i preokrenuo. Članica ženske skupine E.N.I., koja paralelno gradi samostalnu karijeru, i njezin suprug, profesor Jakob Patekar (35), dobili su novu članicu obitelji.

Vesela dvoipolgodišnjakinja hrvatski je savladala u samo nekoliko mjeseci, iako joj se još ponekad potkrade poneka francuska riječ. - Tempo života mi se promijenio, ali ja sam ostala ista. Osobnost se ne može mijenjati tek tako, ali rekla bih da sam postala bogatija za emociju majčinstva. Uz Salomé je sve lijepo, veselo i jednostavno. Divna je djevojčica - priča pjevačica koja otkriva kako u Hrvatskoj to nije mogla ostvariti ni nakon četiri godine pokušavanja - dok su bili u registru potencijalnih posvojitelja samo jednom su ih nazvali iz Centra za socijalnu skrb o čemu detaljno govori u Gloriji.

Linker
17. travanj 2024 09:55