UZ NEVIĐENE FOTOGRAFIJE

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE Maja Šuput za Gloriju otkrila nevjerojatne detalje o svadbi i medenom mjesecu

Htjela sam bajku, najluksuzniju moguću svadbu, i ostvarili smo je, kaže pjevačica Maja Šuput, koja je rekla ‘da’ ekonomistu Nenadu Tatarinovu i za Gloriju ispisala dnevnik s tog dvodnevnog spektakla u Istri

Kraljica svadbi Maja Šuput (39) - kako je zovu zbog stotina i stotina pjevačkih nastupa pred mladencima i njihovim gostima - prošli se vikend napokon udala. S ekonomistom Nenadom Tatarinovim (36), s kojim se zaručila u prosincu 2017., svojim je gostima priredila tulum za pamćenje. Na vjenčanju je bilo samo 60 uzvanika, ali je zato u izvedbi Majinih ideja sudjelovalo čak sedamdeset ljudi, koji su četiri dana slagali svadbeni šator, sjenicu za vjenčanje, razglas, tepihe, bar za koktele... Kad je slala pozivnice, zagrebačka pjevačica svima je napomenula da je to party “samo za odrasle” - uz objašnjenje kako želi da se njezini prijatelji taj dan zabavljaju, a ne da trčkaraju za svojom djecom. Za slučaj pretjeranog opuštanja svaki je gost dobio “set za mamurluk”, a ludi vikend završio je u ponedjeljak u ranim jutarnjim satima. Mladenci su se u Zagreb vratili tek navečer - tako umorni da sutradan nisu imali snage proslaviti Nenadov rođendan. Ipak, Maja Šuput Tatarinov održala je obećanje i stigla u našu redakciju, sjela za kompjutor i ispisala svoje dojmove s najglamuroznijeg dana u životu te za novi broj magazina Gloria pripremila ekskluzivne fotografije.

Maja nam je tako, u svojem dnevniku vjenčanja otkrila kako je tekao njezin dan iz snova, a priznala je da, iako se zaklela svima da neće pjevati na vlastitoj svadbi, ipak popustila.

"Premda sam se zaklela sebi, nebu i svim živima i mrtvima da neću pjevati na vlastitoj svadbi, ipak sam popustila. Doduše, samo pjesmu “Lopove”, na kojoj je inzistirao moj muž pa smo je otpjevali u duetu. Tulum je potrajao do šest ujutro i iako smo se planirali sutradan prijepodne rastati uz opušteno druženje pokraj bazena, nije nam uspjelo. Okupljanje je počelo uz pjenušac i ples, potom smo se zbog kiše preselili uz unutarnji bazen, palo je i kupanje, a nas petnaest najupornijih ponovno smo zatulumarili do šest ujutro. Ukratko, željna sam sna, no odmora za mene nema jer me čekaju nove obaveze, a ovaj divni vikend s prijateljima ostat će mi zauvijek u sjećanju - otkrila je Maja i dodala kako su prije vjenčanja planirali medeni mjesec na Ibizi, ali - kako su na dar dobili čak dva bračna putovanja - na jedno od njih otići će u listopadu, kada ima prvih sedam slobodnih dana, a drugo, kako kaže - tko zna kad.

Uz novi broj magazina Gloria koji donosi ekskluzivni dnevnik i fotografije, ne propustite na dar za blistav osmijeh - pastu za zube Kalodont!

Linker
21. travanj 2024 13:43