Split,140719 Hrvatska tenisacica Donna Vekic snimana na otoku Sveti Klement, uvali Palmizana nedaleko od Hvara Snimio-Sasa Buric
Saša Burić
Split,140719 Hrvatska tenisacica Donna Vekic snimana na otoku Sveti Klement, uvali Palmizana nedaleko od Hvara Snimio-Sasa Buric
Saša Burić

Donna Vekić

PRVI PUT U ULOZI MODELA

EKSKLUZIVNI INTERVJU I EDITORIJAL S TENISKOM ZVIJEZDOM: Donna Vekić u izdanju u kakvom je još nismo vidjeli

  • 17.07.2019. u 16:29

  • Autor:
    • Dolores Tolić

Jedna od najboljih hrvatskih tenisačica Donna Vekić, koja nakon kraja četverogodišnje ljubavne veze proživljava sportski uzlet, u intervjuu za novi broj magazina Gloria otkriva kako joj je sloboda donijela užitak i razna uzbuđenja te zašto bi opet - između brojnih udvarača - izabrala sportaša.

Otkako se prije pet godina probila među tenisku elitu, Osječanka Donna Vekić (23) neprestano je u središtu pozornosti. Ako razlog nije dominacija na teniskim terenima, onda pažnju plijeni atraktivnim izgledom. Ove godine zvijezde su joj se doslovce poklopile: zahvaljujući odličnoj formi dogurala je do 22. mjesta na WTA ljestvici, što je najbolji plasman njezine karijere, a mnogi se slažu i da 179 centimetara visoka tenisačica nikad nije izgledala zanosnije. U to smo se uvjerili i tijekom snimanja za novi broj magazina Gloria na Palmižani, plaži na Paklinskim otocima u hvarskom arhipelagu, gdje se prvi put pred fotoobjektivom našla u ulozi modela. 

Split,140719 Hrvatska tenisacica Donna Vekic snimana na otoku Sveti Klement, uvali Palmizana nedaleko od Hvara Snimio-Sasa Buric
Saša Burić

Donna Vekić

Ova godina joj je, kako sama kaže, najuspješnija, ali joj je donijela i promjenu na ljubavnom planu. Naime, nakon pune četiri godine Donna je ponovno slobodna. Ovog se proljeća bez mnogo pompe razišla s dvanaest godina starijim švicarskim tenisačem Stanislasom Wawrinkom te se posvetila sportskim izazovima, ali i svojim prijateljicama, malim ženskim strastima, putovanjima... Stoga ne čudi što joj je ovo ljeto, kako priznaje u ekskluzivnom intervjuu za magazin Gloria, jedno od najuzbudljivih u životu.

- Dečki uvijek prilaze. No nemam problem s tim. Ako mi netko nije zanimljiv, brzo to riješim. Još nitko nije imao tako originalan “upad“ da bi me ozbiljnije zainteresirao - kazala je Donna u intervjuu i dodala kako ne vidi ništa loše ni u tome da žena prva pokaže inicijativu. Iako ne zamišlja savršenog muškarca, kod nje su u prednosti visoki frajeri koji imaju dobru frizuru, ali i oni koji su dio sportskog svijeta.

- Život profesionalnog sportaša može razumjeti samo osoba koja prolazi ista odricanja. Stalno sam na putu, tijekom godine odradim i do dvadeset i četiri turnira - govori Donna koja je tenisu posvećena od svoje desete godine. U rodnom Osijeku želja joj je jednog dana izgraditi teniski centar, kako bi njezini sugrađani imali uvjete za bavljenje sportom koje ona nije imala, a iako se ne vidi u manekenskoj ulozi za novi se broj magazina Gloria našla prvi put u ulozi modela i snimila ekskluzivni editorijal pri čemu je, kako je sama priznala, istinski uživala.

Novi broj, uz ekskluzivni intervju i editorijal s Donnom Vekić, možete kupiti i u paketu s praktičnom torbicom te Rosal zaštitnim balzamom za usne po cijeni od 39,90 kn. Paket potražite na svim većim prodajnim mjestima.