Josip Čekada
SREĆI NEMA KRAJA

EKSKLUZIVNO! HTV-ov voditelj puca od ponosa: 'Stigao je sin, dugo sam plakao'

Televizijski i radijski voditelj Frano Ridjan postao je otac – supruga Lea njihovo je prvo dijete na svijet donijela 16. srpnja u KBC-u Rijeka. Dječačić je rođen s 4100 grama i dugačak 54 centimetra. Frano je tijekom porođaja cijelo vrijeme bio uz voljenu suprugu.

Šest sati nije se Frano Ridjan odvajao od svoje supruge Lee tijekom porođaja, a bio joj je ne samo emocionalna, već i stručna podrška. Naime, kako je otkrio za magazin Gloria, položio je čak dva trudnička tečaja - jedan u Zagrebu, a drugi u Rijeci, a u rodilištu su mu u šali rekli da kod njih bez problema, barem povremeno, može raditi kao babica.

Dolazak bebe na svijet izmamilo mu je suze na oči. ‘Šutio sam, kao pravi muškarac, dugo plakao od sreće i uživao u tim trenucima’, otkrio nam je.

Budući da žive u Zagrebu, Frano je objasnio zašto su odlučili da se Mauro rodi u Rijeci. ‘Lea je s Krka i tamo su njezini koji će joj pomagati oko bebe. Supruga i sin ostat će u Njivicama sve do jeseni, a ja ću biti leteći između Zagreba i Krka. Kad dođu moji roditelji iz Slavonije, priredit ćemo šokačko-bodulsku veselicu’, otkrio je među ostalim za Gloriju.

Josip Čekada

Frano i Lea oženili su se s prvim danom listopada prošle godine, a mnogi još pamte prošlu zimu kad je poznati voditelj svoju dragu zaprosio na zagrebačkom Zrinjevcu - javno, preko mikrofona u Paviljonu. Dijete je došlo kao kruna njihove ljubavi, a sada ih čekaju najslađi obiteljski trenuci.

Josip Čekada

Linker
20. travanj 2024 03:09