Saša Burić
EKSKLUZIVNO

EKSKLUZIVNO Joško Čagalj Jole otkrio da stiže sin: 'I za mene je to veliko iznenađenje, poveselio sam se još jednoj curici'

Splitski pjevač Joško Čagalj Jole i njegova supruga Ana za 13. godišnjicu braka nisu mogli poželjeti ljepši dar - dolazak četvrtog djeteta potvrdili su samo za novi broj magazina Gloria te otkrili da nakon tri djevojčice - stiže sin.

Kad je splitski pjevač Joško Čagalj Jole (47) otvorio vrata svojeg doma, čuo se razdragani smijeh. Jolina supruga Ana (37) i njihove kćeri Iva (12), Ema (10) i Tia (7) u tom su se trenutku zabavljale u dnevnoj sobi: djevojčice su veselo pjevušile i plesale, a svako malo neka od njih pažljivo bi sjela pokraj mame na kauč i pogladila njezin lagano zaobljeni trbuh. Otkako je poznati pjevač nedavno doznao da će krajem godine četvrti put postati tata, sreći njegove velike obitelji nema kraja. Ovih im je pak dana stigla najljepša vijest koju su ekskluzivno podijelili s Glorijom. Popularni Splićanin i njegova supruga, koja je u trećem mjesecu trudnoće, čekaju - sina.

- Kao i svakom roditelju, najvažnije nam je da dijete bude živo i zdravo, no naravno da smo presretni što će naše curice dobiti bracu, a mi jednog dečkića - kazao je Jole za novi broj magazina Gloria.

- Sve je najviše zanimalo nosi li Ana dečkića, koji je i za mene veliko iznenađenje. Kad mi je supruga polovicom svibnja potvrdila da je trudna, poveselio sam se još jednoj curici. Čak mi je kroz glavu prošlo da bismo mogli dobiti i blizanke - smije se Jole, koji još ne zna kako će nazvati sinčića. Njega i Anu čeka i nabava opreme za bebu jer su sve stvari od svojih curica darovali rodbini i prijateljima, a Jole priznaje i da će, iako sada ima mnogo roditeljskog iskustva, neke stvari morat ponovno naučiti.

- Zaboravio sam kako se mijenjaju pelene jer sam to zadnji put radio prije sedam godina, no spreman sam učiti ispočetka - otkriva Jole za novi broj magazina Gloria i dodaje kako smatra da su kasne četrdesete odlične godine za roditeljstvo jer je mudriji, ozbiljniji, ali se i ostvario na poslovnom planu pa se može u potpunosti posvetiti obitelji.

Uz novi broj magazina Gloria ne propustite knjižicu s velikim ljetnim horoskopom, a prije ljetovanja obnovite garderobu s kuponima s popustom do 40 posto za kupnju u King Crossu!

Linker
19. travanj 2024 05:03