KSENIJA I NICOLAS QUESNOIT
 Matej Dokić / Hanza Media
napokon sretni

EKSKLUZIVNO - Ksenija i Nicolas Quesnoit: 16-mjesečni dječačić promijenio nam je život!

Plesački par KSENIJA I NICOLAS QUESNOIT ekskluzivno za Gloriju otkrivaju kako im se nakon 12 godina braka ispunila želja: U njihov život ušao je 16-mjesečni dječačić, koji je prvi put izgovorio ‘tata’ ugledavši ga na televiziji, u žiriju Plesa sa zvijezdama

Učitelj plesa Nicolas Quesnoit (41) ima mnogo obožavatelja kao jedan od sudaca u showu Ples sa zvijezdama na Novoj TV, no jedan je 16-mjesečni dječačić bio posebno impresioniran kad ga je ugledao na televiziji. Uzbuđeno ga je promatrao i kao hipnotiziran u jednom trenutku izgovorio: “Tata...”. - Bila je to prva riječ koju je rekao tako razgovijetno. Moje društvo i ja ostali smo u čudu kako je odmah prepoznao Nicolasa - smije se Ksenija Pluščec Quesnoit (44), zagrebačka plesna učiteljica i sutkinja, kojoj se nedavno ostvarila najveća životna želja. Ona i suprug, s kojim već gotovo sedamnaest godina vodi Plesni centar Zagreb by Nicolas, udomili su dječačića i ekskluzivno za Gloriju ispričali koliko im je to iskustvo promijenilo život. Naravno, nabolje - jer o roditeljstvu su sanjali dvanaest godina, koliko su u braku.

- Predao nam se s nevjerojatnim povjerenjem. Kao da je vapio: “Uzmite me!”. Međutim, nije plačljivo dijete, štoviše, vedar je, druželjubiv, komunikativan i sve ga zanima. Lijepo papa i spava “u komadu” - od pola devet navečer do sedam ujutro, ispričali su nam ekskluzivno za Gloriju te našem novinaru otkrili koliko je dug put bio do roditeljstva.

Linker
30. ožujak 2024 06:20