Srećko Rundić
ČARI ŽIVOTA UDVOJE

EKSKLUZIVNO: Maja Šuput ponovno ljubi

Nakon dugog perioda soliranja zagrebačka je pjevačica kapitulirala pred šarmom hotelskog menadžera Nenada Tatarinova pa odnedavno uživa u čarima života udvoje

Zagrebačka pjevačica Maja Šuput (38), jedna od članica žirija u Supertalentu, pronašla je svog superfrajera. On nije natjecatelj u showu Nove TV, već uspješni mladi menadžer koji zna sve o zanimljivim destinacijama za putovanja, vrhunskim hotelima i restoranima, a to su, uz pjevanje, i Majine najveće strasti. Njezin novi odabranik, kojeg ekskluzivno predstavlja u Gloriji, zove se Nenad Tatarinov (34) i generalni je direktor u D-Resortu Šibenik, luksuznom hotelskom kompleksu u vlasništvu turske Doğuş Grupe.

U vezi su od ovog ljeta, no poznaju se dvije godine, otkako je Maja Šuput ondje prvi put spavala tijekom ljetne turneje. - Šibenik mi je idealna baza jer su blizu Zadar i Split, a kad sam čula da je ondje otvoren atraktivan novi hotel, brže-bolje sam rezervirala sobu - prisjeća se pjevačica, koju je direktor Tatarinov, inače Puljanin ruskih korijena, osobno dočekao kao VIP gošću. Maji Šuput ondje se toliko svidjelo da je došla i sljedeće godine, pa i ovo ljeto - kad je napokon “kapitulirala” pred mladim direktorom.

Ekskluzivne fotografije zaljubljenog para, sve o čarima života udvoje i planovima čitajte u novom broju magazina Gloria koji je u prodaji od četvrtka, 16. studenog.

U novoj Gloriji darujemo 60 kupona za predblagdanski shopping u dućanima diljem Hrvatske!

Linker
16. travanj 2024 04:41