Profimedia, Face To Face A
utučen nakon poraza

EKSKLUZIVNO Pierce Brosnan: Hrvatska će biti prvak svijeta

Nogomet je zaludio cijeli svijet, pa i u Hollywoodu prate uspjeh hrvatske reprezentacije. Dokazao je to i irski glumac Pierce Brosnan (65), zvijezda filma «Mamma Mia: Here We Go Again», koji je uvjeren u ishod nedjeljnog finala na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

- Vjerujem da će Hrvatska trijumfirati – izjavio je bivši James Bond, dodavši da mu zbog toga neće biti nimalo žao. - Obožavam Hrvatsku koju sam tijekom godina više puta posjetio.

U priču o nogometu glumac se upustio u Hamburgu tijekom promocije filma «Mamma Mia: Here We Go Again», nastavka popularnog mjuzikla iz 2008. Film inspiriran pjesmama švedske grupe ABBA sniman je na Visu, što je Brosnanu bio dodatni motiv da navija za Vatrene u finalu protiv Francuske. U tome ga neće omesti ni činjenica da su naši nogometaši u polufinalu izbacili Englesku, za koju je navijao na ovom prvenstvu. - Volim nogomet i svidjela mi se mlada engleska reprezentacija, za koju vjerujem da će u budućnosti puno toga napraviti. Moram priznati da sam nakon utakmice stvarno bio utučen. No, Hrvati su odigrali odlično. Imate stvarno snažnu ekipu, vrlo agresivnu, a takvi morate biti ukoliko želite pobijediti – kazao je Brosnan, koji je utakmicu gledao u društvu mladih kolegica Amande Seyfried (32) i Lily James (29).

Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Lily James
Photocall MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN, Hamburg, Germany - 12 Jul 2018, Image: 377659358, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Face To Face A
Profimedia, Face To Face A
Amanda Seyfried, Pierce Brosnan i Lily James tijekom premijere u Hamburgu

- Nakon napornog dana, misilio sam ostati u hotelskoj sobi, ali onda sam dobio poruku da bi Amanda i Lily htjele da cijela ekipa zajedno gleda utakmicu. Tko bi to odbio? – rekao je Brosnan.

Hrvatska premijera filma «Mamma Mia: Here We Go Again» bit će održana 21. srpnja u pulskoj Areni, uz prisutstvo redatelja Ola Parkera, a film u kina dolazi 26. srpnja.

Linker
16. travanj 2024 06:12