Matej Pašalić/Privatna arhiva
stiže prinova

EKSKLUZIVNO: Poznata Splićanka čeka prvo dijete, znamo i spol

Dugi niz godina maštala je o majčinstvu, a želja joj se napokon ostvarila. Petra Nižetić Mastelić u blaženom je stanju, a prinova stiže u svibnju

Dugi niz godina maštala je o majčinstvu, a želja joj se napokon ostvarila. Petra Nižetić Mastelić u blaženom je stanju, a prinova stiže u svibnju

- Čim sam upoznala Franu znala sam da želim da on bude otac moje djece. Kada sam došla u Ameriku počela sam čuvati djevojčicu Parker Rose koja je dodatno potpirila moje majčinske nagone. Nadamo se da ćemo uskoro postati roditelji i tome se neizmjerno veselimo – izjavila je za Gloria.hr prošlog srpnja Petra Nižetić Mastelić, kojoj se želja o majčinstvu – ostvarila. Njezinim rodnim Splitom ovih se dana proširila vijest da poznata voditeljica, producentica i modna blogerica u 38. godini čeka sina - koji bi na svijet trebao doći u svibnju.

Instagram

Petra i njezin godinu dana mlađi suprug Frano Mastelić, bivši košarkaš rodom iz Sinja s kojim zadnje tri godine živi u San Franciscu, sreću zbog skorašnjeg roditeljstva, kako se čini, čuvali su samo za najbližu obitelj. Za dolazak prinove nije znalo ni njezino splitsko društvo, a na društvenim mrežama na kojima je plavokosa sestra poznatog glazbenika Luke Nižetića, inače vrlo aktivna, do sada ničim nije dala naslutiti da će uskoro postati mama. Čak i pazi da joj se na fotografijama ne vidi trudnički trbuščić, kojeg više ne može lako skriti budući da je ušla u šesti mjesec trudnoće.

Zbog proširenja obitelji, budući roditelji mogli bi se uskoro za stalno vratiti u Hrvatsku. Kako nam je Petra otkrila lanjskog ljeta, oboje žele da im djeca odrastaju u Dalmaciji, unatoč tome što su u protekle tri godine, otkako se ona zbog ljubavi prema Frani preselila u San Francisco, u tom kalifornijskom gradu lijepo organizirali život. Nakon sportske karijere Frane je osnovao vlastitu građevinsku tvrtku s kojom mu pomaže i Petra, a svaki slobodan trenutak koriste za putovanja pa su tako prvi dan u ovoj godini proveli na Havajima. U Petrinom Splitu zadnji su put boravili prošlog ljeta, kad su imali svoje drugo vjenčanje. Nakon što su, naime, 2016. tada jednogodišnju vezu ozakonili u Americi, u prisustvu samo kumova, bračne su zavjete ponovili još jednom - lanjskog srpnja u splitskoj crkvi svetog Križa, kada je uz njih bila brojna rodbina i prijatelji. Petra je priznala da joj je to bio najromantičniji dan u njihovoj četverogodišnjoj romansi začetoj na otoku Visu - koja je njezinom trudnoćom sada dobila i najljepši mogući nastavak.

Matej Pašalić/Privatna arhiva

Linker
26. travanj 2024 00:29