Matej Pašalić/Privatna arhiva
Čestitamo sretnom paru!

EKSKLUZIVNO Poznata Splićanka i njezin suprug pucaju od sreće: Stigao je sin kojem su odabrali dalmatinsko 'retro' ime

Voditeljica, producentica i modna blogerica Petra Nižetić Mastelić, koja je u ožujku proslavila 38. rođendan, na svijet je donijela svoje prvo dijete. 

Nema kraja sreći Petre Nižetić Mastelić - nakon što je godinama sanjala o majčinstvu, napokon je dočekala dan kad će uz sebe privinuti svoje prvo dijete. Kako doznajemo, početkom tjedna rodila je dječaka, a poznata mama i njezin nasljednik osjećaju se odlično te bi svaki dan iz rodilišta trebali stići u njihov dom u San Franciscu. Kod kuće ih čeka ponosan otac Frano Mastelić, Sinjanin koji je diplomirao na višem američkom sveučilištu biznis menadžmenta.

Petra i Frano za sada su sreću podijelili s najužim krugom rodbine i prijatelja, a veliki broj čestitki stiže im upravo iz rodnog grada plavokose Splićanke koja je uvijek uživala velike simpatije svojih sugrađana. Spol malenog dječačića nije iznenađenje njegovim roditeljima jer se Petra još na početku trudnoće pohvalila da nosi sina, a njegovo ime otkrila je u objavi na Instagramu par dana nakon rođenja.

- Buditi se iz ovog sna ne želim nikada. Hvala višim autoritetima na najdivnijem daru. Voljet ćemo te i čuvat mali čovječe Jozo - napisala je Petra uz fotografiju kojom je prvi put pokazala svojeg sinčića. Već su nekoliko godina na listi najpoželjnjijih dalmatinska "retro" imena među kojima je i ime Jozo.

Iako se nagađalo da bi svoje prvo dijete mogla roditi u Hrvatskoj, to se ipak nije dogodilo, a maleni dječačić će imati i američko državljanstvo.

instagram

Petrin godinu dana mlađi suprug Frano, bivši košarkaš rodom iz Sinja, nakon sportske karijere u San Franciscu je pokrenuo vlastitu građevinsku tvrtku koja uspješno posluje, a zadnjih godina u poslu mu pomaže i Petra. Osim toga, za taj kalifornijski grad vežu ih i najljepše uspomene: prije tri godine pred američkim su matičarem ozakonili svoju vezu koju su započeli godinu dana ranije na Visu.

Instagram

Na istoj plaži na kojoj su nastale njihove prve fotografije kao bračnih supružnika, zaljubljeni Petra i Frane nedavno su ponovno stali pred fotoobjektiv. Očito su htjeli i uspomenu na sretnih devet mjeseci iščekivanja svog sina.

Dvije godine nakon vjenčanja u San Franciscu, par se, lani u lipnju, odlučio i crkveno vjenčati, i to u Petrinom rodnom gradu. Bračne zavjete razmijenili su u crkvi sv. Križa u Splitu, a jedanaest mjeseci kasnije njihova ljubavna priča dobila je najljepšu moguću krunu.

Matej Pašalić/Privatna arhiva
Petra Nižetić

Linker
19. travanj 2024 03:28