Ana Mihalić i Vedran Peteh
Čestitamo!

EKSKLUZIVNO! Stigla je prinova: Leon Lučev postao tata četvrti put!

Nova žena ušla je u život glumca LEONA LUČEVA (47). Njegova životna partnerica, 13 godina mlađa glumica i redateljica Jelena Graovac, početkom ožujka u riječkoj bolnici rodila je djevojčicu.

'Hvala na čestitkama!', odgovorio je na naš poziv glumac Leon Lučev (47) i time potvrdio da je četvrti put postao otac. Djevojčicu je na svijet njegova partnerica Jelena Graovac donijela početkom ožujka u riječkoj bolnici, a zaljubljeni par nadjenuo joj je ime Neo.

Zbog novonastale situacije i velike sreće u obitelji, par je promijenio mnoge planove. Iako je glumac sa svojom Jelenom, koja je strastvena ljubiteljica motocikala, planirao put na dva kotača u Iran, otkrio je kako će na taj plan zbog prinove pričekati barem još dvije godine.

- Jelena i ja ništa ne skrivamo, ali nemam potrebu otvarati pitanje mojeg očinstva u medijima. Ne iz nekog straha i otpora, nego zato što mi je to jako intimno - rekao je Leon, zvijezda filmova ‘Što je muškarac bez brkova’ i ‘Grbavica’, u intervjuu za Gloriju nakon što je u kolovozu na Sarajevo Film Festivalu s ulogom u filmu ‘Teret’ osvojio Srce Sarajeva za najboljega glumca. Upravo je ondje i javno otkriveno da će talentirana glumica, koja je 2013. diplomirala u klasi Lenke Udovički i Rade Šerbedžije na riječkoj Akademiji primijenjenih umjetnosti, postati majka.

Sarajevo, BiH, 160818.
Narodno pozoriste.
Dodjela nagrada na 24. Sarajevo Film Festivalu. 
Na fotografiji: Leon Lucev, dobitnik nagrade za najboljeg glumca.
Foto: Denis Ruvic / CROPIX
Denis Ruvić / CROPIX
Leon Lučev

Lučevu je kćerkica Neo četvrto dijete - iz bivšeg braka s dubrovačkom kiparicom Ivanom Jelavić ima 18-godišnjeg sina Ivana, 15-godišnju Elu te dvije godine mlađu Zoe.


Linker
23. travanj 2024 04:33