Davor Matota
U NOVOM BROJU MAGAZINA GLORIA

EKSKLUZIVNO! Tajna osmijeha Romine Knežić: Ponovno zaljubljena

Popularna TV voditeljica Romina Knežić sve se češće pojavljuje u javnosti s ravnateljem Zagrebačke filharmonije Mirkom Bochom, a upućeni kažu da su ih obuzele snažne emocije te da su si oboje dali drugu priliku za ljubav.

Dok donosi večernje vijesti na Dnevniku Nove TV voditeljica Romina Knežić (37) uvijek je vrlo ozbiljna. Tek si ponekad dopusti lagani osmijeh ako je tema malo ležernija. No, u posljednje vrijeme sva blista. Čini se kao da joj se i oči osmjehuju. A razlog tih dobrih vibracija koje širi oko sebe su nježne emocije prema Mirku Bochu (47), ravnatelju Zagrebačke filharmonije, s kojim se u posljednje vrijeme često može vidjeti na javnim mjestima.

Iako su još u prosincu prošle godine zaneseno plesali na Balu Crvenog križa, da su ga obuzele emocije Mirko Boch povjerio je prijateljima prije tri mjeseca, kada je iselio iz svog doma koji je više od dva desetljeća dijelio sa svojom suprugom Natašom Boch.

Novi broj magazina Gloria ekskluzivno donosi zajedničke fotografije i priču o drugoj šansi za ljubav koju su si dali Romina Knežić i Mirko Boch.

U novom broju magazina Gloria ne propustite 10 kupona za zdravlje i ljepotu s neodoljivim popustima.

Linker
13. travanj 2024 13:50