Dean Zulich
Dean Zulich

NAŠ AMERIČKI SAN

EKSKLUZIVNO: Zvijezda NBA-a i njegova zaručnica najavili veliko vjenčanje u Mostaru i otkrili tko će mladenki kreirati vjenčanicu

  • 20.11.2019. u 17:13

  • Autor:
    • Dolores Tolić

Bili smo u gostima kod Ivice Zubca i Kristine Prišč - jednog od najboljih hrvatskih košarkaša i njegove zaručnice, koji u svojem novom domu u Los Angelesu kuju lijepe planove za zajedničku budućnost...

Nakon što je uspješni hrvatski košarkaš Ivica Zubac ovog Valentinova zaprosio svoju djevojku Kristinu Prišč na Bahamima i dobio odgovor koji je priželjkivao, odlučio se za još jedan važan korak u svom životu - kupnju prvog zajedničkog doma. Kad su ekskluzivno za novi broj magazina Gloria otvorili vrata svoje tri milijuna dolara vrijedne vile, čak su i njihovi četveronožni ljubimci Asi, Siu i Lucy bili u slavljeničkom raspoloženju.

Naime, početkom jeseni Ivica i Kristina uselili su se u modernu dvokatnicu od 500-tinjak četvornih metara u rezidencijalnoj četvrti Mar Vista i u prvom zajedničkom intervjuu, baš uoči četvrte godišnjice ljubavi, priznali da im je ovo najsretnije razdoblje života.

- Sada nam do Beverly Hillsa treba desetak minuta vožnje automobilom, a za mirnog vremena gotovo da možemo čuti udaranje valova o Venice Beach, koja je zaštitni znak Mar Viste - otkrivaju nam zadovoljno zašto je odabir pao na vilu koju stanovnici ovog, nekoć glavnog kalifornijskog uzgajališta graška, smatraju najljepšom u naselju. Jedino im još uvijek nedostaju bazen i košarkaško igralište, ali i to je u planu već početkom iduće godine.

Razlog više za kupnju baš ove vile, koja ima pet soba s kupaonicama i zasebnim uredom te velikim staklenim stijenama koje su košarkaša posebno privukle, bila je i blizina konjičkog kuba u kojem njegova zaručnica od dolaska u Ameriku trenira jahanje.

- U vilu smo se zaljubili na prvi pogled - dodaje naš proslavljeni košarkaški centar rodom iz Čitluka, ne skrivajući koliko je ponosan na svoju zaručnicu koja je sama osmislila cijeli interijer njihova zajedničkog doma o čemu su u superlativima pisali i neki američki časopisi.

Njegova Kristina, kaže, nije samo iznimno lijepa žena, nego je i vrlo svestrana, a uz sve to mu je i najveća podrška. Kad su ih 2015. u Zagrebu upoznali zajednički prijatelji, plavooka Slavonka koja je odrasla u Orahovici zbog Ivice se odrekla novinarske i manekenske karijere.

- Za razliku od mene, koji sam odmah znao da sam upoznao ženu svog života, Kristini je trebalo malo vremena da shvati kako sam ja kao stvoren za nju - smije se košarkaški as i dodaje da ju je najviše mučila razlika u godinama.

- Kad smo se zaljubili, ona je imala dvadeset i tri godine, a ja samo osamnaest. Par smo postali nakon mjesec dana dopisivanja tijekom kojih sam joj stalno dokazivao da sam mnogo zreliji i ozbiljniji od svojih vršnjaka. Zapravo, u našoj vezi mnogo je veće dijete Kristina, što je meni simpatično jer nam nikad nije dosadno. - otkriva budući slavonski zet najavljujući nam i da ćemo uskoro čuti njihova svadbena zvona.

Zaručnički prsten od bijelog zlata i dijamanata, kojega su prema njegovoj želji dizajnirali u poznatoj draguljarnici Jason of Beverly Hills, uskoro neće biti jedini prsten kojega će Kristina nositi, jer se ona već "naveliko" bacila na organizaciju vjenčanja koje će se održati u Mostaru, iduće ljeto, a bit će tristotinjak gostiju. Kristina je za novi broj magazina otkrila i da će vjenčanicu najvjerojatnije naručiti kod Matije Vuice, dok će Ivica nositi odijelo šivano po mjeri.

Slobodno vrijeme mladi zaručnici provode uglavnom zajedno kod kuće. On igrajući videoigre ili za biljarskim stolom, a Kristina u kuhinji spremajući naša domaća jela poput sarme i slavonskih slastica. No, izvještila se, kaže, i u američkim specijalitetima. Iako obožava kuhati, u njihovu domu ništa se ne krčka jedino kad je Ivica na putu ili kad je ona na konjičkim treninzima. Što se planova za daljnju budućnost tiče, mladenka nam otkriva da im je želja imati barem troje djece. Istina, silno im nedostaju obitelji, ali svoj život još neko vrijeme vide na ovom kontinentu.

Ekskluzivne fotografije iz njihovog prvog zajedničkog doma pronađite u novom broju magazina Gloria, uz koji ne propustite na dar 60 kupona s popustom do 40 posto!