Profimedia, Backgrid USA
Kraj ljubavi

Ekspresni prekid: Glumica prekinula s 20 godina mlađim dečkom

Nakon samo četiri mjeseca veze, glumica Kate Beckinsale prekinula je s 20 godina mlađim komičarom Peteom Davidsonom s kojim se upoznala na partyju nakon dodjele Zlatnih globusa.

Iako su se glumica Kate Beckinsale (45) i komičar Pete Davidson (25) zaljubili tek početkom ove godine, stvari su očito brzo krenule silaznom putanjom. Izvor blizak komičaru rekao je da je Kate ta koja je odlučila njihovoj romansi reći 'zbogom'. Kako je otkrio, Kate i Pete nisu trenutno u vezi, ali bi voljeli ostali prijatelji.

Međutim, neki drugi izvori tvrde da je par još uvijek zajedno, ali da su odlučili uzeti pauzu jer je njihova veza prebrzo postala ozbiljna. Naime, par je prvi put zajedno snimljen na partyju nakon dodjele Zlatnih globusa u siječnju ove godine, a potom su uhvaćeni kako se drže za ruke nakon jednog njegovog showa u Los Angelesu.

Hollywood, CA  - *EXCLUSIVE*  - Kate Beckinsale and Pete Davidson Hold Hands Leaving The Motley Crue Show at The Whiskey A Go Go. The new couple lock eyes in their vehicle moments later.

Pictured: Kate Beckinsale, Pete Davidson



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 420494224, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Osim toga, Kate je krajem ožujka 2019. izjavila da je spremna i na loše i na dobro sa svojim novim dečkom. "Nikada nisam bila u poziciji da se zaljubim u nekoga tko sa sobom vuče punu vreću nevolja. Sve je to šokantno, ali treba se naviknuti. Prilično je jasno - ako ti se osoba i ne sviđa toliko, odustani od nje", poručila je glumica.

Pete je samo nekoliko mjeseci prije nego se upoznao s Kate prekinuo zaruke s pjevačicom Arianom Grande (25), a Kate je bila u vezi s još jednim komičarom - Mattom Rifeom. Kada je saznao da njegova bivša djevojka ima novog dečka, poručio je Peteu neka se čuva. "Savjet za Petea? Kao muškarac muškarcu... bježi", rekao je za TMZ. "Uživaj, uživaj dok možeš. Nadam se da su oboje sretni i da će uspjeti uspostaviti dobar odnos. I jednom i drugom želim sve najbolje. Nemam neki poseban savjet, neka samo bude oprezan", poručio mu je Matt te priznao da je njegov odnos s Kate bio dosta kompliciran.

Los Angeles, CA  - *PREMIUM-EXCLUSIVE* Kate Beckinsale’s ex-boyfriend Matt Rife has some advice for her new man, Pete Davidson. “Advice for Pete? Man to man … run,” Rife, 23, told TMZ Opens a New Window.  on Monday, March 4. “Enjoy it while you can. I hope they’re both happy. I hope that it can build to where it’s an established, good relationship.”  Despite his less-than-kind remark, the former TLC host told the outlet that he wishes both Beckinsale, 45, and Davidson, 25, “the best.” “I hope they’re happy,” Rife said. “I don’t really have any solid advice. Just be careful.” He added: “We dated for a year … it was complicated. For sure. A lot of ups and downs. But she’s moved on.” Pictured here during happier times with ex Beckinsale. **SHOT ON 06/25/17**

Pictured: kate Beckinsale and Matt Rife

BACKGRID USA 6 MARCH 2019, Image: 417672505, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Glumica, koju pamtimo po ulogama u filmovima "Underworld" i "Van Helsing", od 2004. do 2016. bila je u braku s redateljem Lenom Wisemanom (46), a iz osmogodišnje veze s glumcem Michaelom Sheenom (50) ima kći Lily Mo (20).

Linker
25. travanj 2024 01:14