Sarah Josipović, Nataša Janjić, Anja Čagalj, Nevena Rendeli i Elin Kostelić
 promo
Poznate mame razmjenjuju iskustva

Elin Kostelić blista u prvom izlasku nakon objave da čeka blizanke

Proslavljeni hrvatski skijaš Ivica Kostelić i njegova supruga Elin za novi broj magazina Gloria otkrili su kako je cijela obitelj uzbuđena jer u njihov dom stižu dvije curice, a poznata supruga ovih dana se priprema za dolazak prinova slušajući zanimljivu panel raspravu.

Poznate mame Marijana Mikulić, Nataša Janjić Medančić, Sarah Josipović, Ana Herceg, Ana Čagalj i Elin Kostelić pozorno su slušale predavanje u zagrebačkoj Mimari o važnosti povezivanja majke i bebe nakon rođenja te prvih zagrljaja i dodira.

promo
Sarah Josipović, Nataša Janjić, Anja Čagalj, Nevena Rendeli i Elin Kostelić

promo

Svoj doprinos panel raspravi dali su ponosni roditelji koji su postavljali pitanja na temelju vlastitog iskustva. Sarah Josipović već neko vrijeme koristi Embrace nosiljku i kako sama kaže najvažnije joj je da je u njoj sretan sinčić Mak. Među poznatim licima, najviše je blistala Elin Kostelić kojoj je panel rasprava bila prvi javni izlazak nakon ekskluzivne objave u magazinu Gloria da će ona i naš proslavljeni skijaš Ivica Kostelić uskoro dvostruko proširiti obitelj.

"Svi smo presretni i jako uzbuđeni, a sestricama se posebno vesele naši sinovi Ivan (5) i Leon (3,5)", rekao je Ivica Kostelić, četverostruki olimpijski viceprvak, koji radi kao savjetnik trenera u Hrvatskom skijaškom savezu. I prije nego su se vjenčali 2014. godine Ivica i Elin priželjkivali su veliku obitelj, a to će im se s princezama koje stižu u proljeće i ostvariti.

Elin je uz sina Leona rado poslušala savjete pedijatara, ortopeda i fizioterapeuta. Na panelu su sudjelovali: moderatorica Nevena Rendeli, prof. dr. sc. Milan Stanojević, neonatolog, trenutni suradnik u Poliklinici dr. Sabol, Iris Božić, certificirana Die Trageschule® savjetnica za nošenje, Josip Vlaić, dr.med., specijalist ortopedije, uže specijalnosti iz dječje ortopedije iz Klinike za dječje bolesti Zagreb (Klaićeva) i Ivana Baksa, fizioterapeutkinja iz Poliklinike dr. Sabol.

promo

Linker
25. travanj 2024 01:08