Instagram
veselo u obitelji

Ella Dvornik: 'Charles je odlučio skinuti kilograme, padat će sjekire!'

Obitelj Dvornik - Pearce uživa u mjesecima gdje je u središtu pozornosti njihova Balie Dee, a pri tome stignu raditi i neke video sadržaje za pamćenje, ali i donositi zakašnjele novogodišnje odluke

Petomjesečna kćerkica Elle Dvornik, Balie Dee, već je postala ozbiljni influencer. Već je sada prati oko 13 tisuća pratitelja na Instagramu, a njezina ponosna mama Ella redovito objavljuje video snimke mezimice.

Ella je nedavno stavila video snimku koja je sve raznježila. Ella svojoj klincezi koja kraljevski leži u sjedalici za njihanje pjeva pjesmu Peggy Lee ''It's All Over Now". Balie se pjesma svidjela pa je, šali se Ella, i sama počela pjevati 'back vokale'.

'Ne pjevam joj toliko često, uglavnom dok se kupa', rekla nam je Ella. Pjevački duet najviše se svidio baki Danijeli Dvornik koja ga je odmah podijelila na svojim društvenim mrežama, ponosna što tako reagira na glazbu jer njezin pokojni djed Dino je u njoj.

Tata Charles Pearce također je svakodnevno uključen u pomoć oko bebe. Diplomirani arhitekt i marketinški stručnjak od Elle je stariji 13 godina, a zbog ljubavi ostavio je London gdje je bio direktor i osnivač kompanije Adfrap Media, te je sa svojom zaručnicom otvorio zajedničku firmu "Manijak".

Instagram


Ella je u objavi na društvenoj mreži podijelila još jednu važnu obiteljsku stvar, a ta je da je njezin izabranik Charles odlučio početi vježbati i skidati kilograme. 'Dragi mi se upisao u teretanu. Kaže moja mama da će sjekire padati sutra. Već vidim da će u idućih šest dana patiti od 'muscle fibre' u krevetu kao ja nakon poroda, pa ću ga morati dvoriti', dobacila je prezaposlena mama Ella koja u slobodno vrijeme pjeva i ljubi obraze svoje malene princeze.

Linker
25. travanj 2024 15:22