Instagram
Kuhanje čeka...

Ella Dvornik pokazala kako izgleda nova kuhinja u njezinom stanu

Komentar za komentarom nižu se na društvenim mrežama nakon što je blogerica Ella Dvornik pokazala kako izgleda nova kuhinja u stanu u kojem njezin zaručnik Charles Pierce i ona čekaju prinovu

Blogerica i kćer pokojnog kralja funka Dine Dvornika i Danijele Dvornik, Ella, u svega nekoliko minuta nakon objave fotografije koja prikazuje njezinu novu kuhinju, osvojila je tisuće i tisuće likeova. Deseci komentara osvanuli su istog trena i mnogi hvale izbor bijele boje, visoko ugrađenu pećnicu i to što ostavlja dojam otmjenosti. No, mnogi su primijetili da je ovakvu kuhinju teško održavati i da je treba stalno brisati, neki su joj preporučili indukcijsku peć. Nekome se nisu svidjele barske stolice, a našlo se tu i savjeta oko miksera i sugestija o šarenim detaljima koji bi razbili monotoniju.

'Dobrodošli u našu novu kuhinju. I službeno uskoro useljavamo. Tako sam sretna! Možda ću sada čak naučiti nešto i skuhati. Sutra letim, ali kad se vratim s putovanja vraćam se ovdje i jedva čekam. Spremna sam za novo poglavlje života', napisala je pokraj fotografije kuhinje Ella Dvornik.

Lifestyle i modna blogerica trudna je 31 tjedan, a ona i njezin zaručnik Charles Pierce ne kriju koliko su uzbuđeni zbog skorog dolaska njihove bebe.

Linker
19. travanj 2024 03:06