Instagram
NA PUTU SA ZARUČNIKOM

Ella Dvornik u 27. tjednu trudnoće: Trbuščić se sada već lijepo vidi

Poznata blogerica i kćer pokojnog kralja funka Dine Dvornika i Danijele Dvornik, 27. tjedan trudnoće odlučila je provesti u Budimpešti. Sa zaručnikom, naravno.

Glavni grad Mađarske odredište je na kojem su posljednje dane kolovoza odlučili provesti trudna travel i lifestyle blogerica Ella Dvornik i njezin zaručnik, marketinški stručnjak Charles Pearce. Ella s oduševljenjem objavljuje fotografije na društvenim mrežama, a one na kojima pozira svaki put u fokus stavljaju njezin trudnički trbuščić koji se sada već lijepo vidi.

Inače, 26 godišnja Ella Dvornik i njezin Charles žive u Londonu, no ljeta ipak najviše vole provoditi u Zagrebu i u Dalmaciji. Tako su još prije nekoliko dana šetali po zagrebačkom Bundeku, a onda iz Zagreba otputovali u Mađarsku.

Ella je prije desetak dana objavila i trudničku fotografiju u kupaćem kostimu, snimljenu dok je ulazila u more na plaži u Sutivanu na Braču, gdje obitelj Dvornik ima vikendicu. 'Mjesto gdje ljetujem već 26 godina. Roditelji su na ovu plažu prvi put doveli kad sam imala šest mjeseci. Od tada, ovdje sam svako ljeto. Iduće godine na ovu ću plažu dovesti svoju šestomjesečnu bebu', napisala je Ella pokraj fotografije.

Hmmm...@charles_pearce

A post shared by www.iamella.com, Элла Дворник (@elladvornik) on

Linker
18. travanj 2024 13:32