Ellen DeGeneres
 All Access Photo / Splash News
Okrenula stvari na pozitivu

Ellen DeGeneres: Iz životne tragedije je izašla jača i uspješnija

U svom showu ugostila je neke do najuspješnijih zvijezda današnjice, ali Ellen se i sama voli otvoriti publici koja ju obožava. Tako je nedavno progovorila o tragediji nakon koje je u potpunosti promijenila život

Tijekom intervjua u Armchair Expertu, svjetski poznata voditeljica komičarka, glumica, spisateljica i producentica Ellen DeGeneres progovorila je o najmračnijim danima života. Bila je na početku karijere i jedva spajala kraj s krajem u New Orleansu jer nije imala novca, a onda joj je tadašnja djevojka poginula u tragičnoj automobilskoj nesreći.

'Moja bivša djevojka poginula je u prometnoj nesreći kada sam imala 20 godina i kada sam još konobarila. Živjele smo zajedno, pa dok sam proživljavala najteže dane, morala sam se iseliti iz zajedničkog stana jer si ga sama više nisam mogla priuštiti. Preselila sam u suteren i spavala na madracu koji je bio prepun buha. Pisala sam cijelo vrijeme poeziju i mislila 'Zašto je prekrasna 20-godišnja djevojka upravo otišla, a došle su grozne buhe?', rekla je Ellen.

60-godišnja voditeljica progovorila je o tome da je smrt njezine djevojke rezultirao materijalom za njezin prvi stand up nastup, što je pravi paradoks.

'Samo sam pomislila da bi bilo nevjerojatno da mogu nazvati Boga, postavljati pitanja i dobiti odgovor. Napisala sam sve kako sam se osjećala, a kad sam završila, pročitala sam tek napisan tekst i pomislila: 'Oh, Bože, to je smiješno. Ovaj tekst ću iznijeti kod Johnnyja Carsona i postat ću prva komičarka u povijesti koja će tamo nastupati.'

Ellen Degeneres Grabs Lunch at Il Pastaio in Beverly Hills
<P>
Pictured: Ellen Degeneres
<B>Ref: SPL1645607  120118  </B><BR/>
Picture by: All Access Photo / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
All Access Photo / Splash News
Ellen DeGeneres

Ubrzo nakon toga 1986., Ellen se pojavila na 'The Tonight Showu', koji je u to vrijeme vodio komičar Johnny Carson i ostvarila svoje snove. Bogatstvo Ellen DeGeneres se procjenjuje na čak 360 milijuna dolara.

U siječnju 2018. je proslavila 60. rođendan, a i oprostila od oca koji je preminuo u 93. godini života što je također odlučila podijeliti s publikom.

'Živio je dobar i dug život. Živio je život točno onako kako je htio! Bio je jako ponosan na mene. Obožavao je emisiju i bio je nježan čovjek, tolerantan čovjek', dodala je. Ellen je istaknula i da je njezin tata bio jako duhovit te smatra da su ona i njezin brat od njega naslijedili smisao za humor.

Ellen DeGeneres i glumica Portia de Rossi vjenčale su se nakon četiri godine poznanstva 2008. godine u Kaliforniji, a iako mediji dugo špekuliraju da im u braku nisu nimalo mirne vode i nakon deset godina njihova luka još je sigurna i prkosi tračevima.


Ellen DeGeneres and Portia de Rossi hold hands as they go shopping at Melrose Place in West Hollywood
<P>
Pictured: Ellen DeGeneres and Portia de Rossi
<B>Ref: SPL1637732  151217  </B><BR/>
Picture by: Photographer Group / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Photographer Group / Splash News
Voditeljica je u dugoj vezi s Portijom de Rossi

Linker
24. travanj 2024 17:50