PA/X17online.com
PLATINASTO PLAVA

Emilia Clarke konačno je popustila: Njezina smeđa kosa sad je prošlost, a ona izgleda baš poput Khaleesi!

Duga i bujna platinasta kosa zaštitnički su znak svima omiljene Khaleesi, junakinje popularnog serijala ‘Igra prijestolja’. Obožavatelji su godinama očekivala da glumica poklekne i svoju prirodno smeđu kosu oboji u plavo, a sad je to konačno i učinila. Ipak, potrebe za perikom će i dalje biti – Emilia je svoju kosu skratila do ramena.

Fotografijom iz frizerskog salona oduševila je sve obožavatelje, ali mnoge i šokirala jer nitko ovu promjenu nije očekivao. Brinetu su godinama nagovarali da se promjenom boje kose približi svom kultnom liku, no Clarke je bila vjerna svojoj smeđoj kosi, a za potrebe snimanja serijala prepuštala se talentiranim rukama Keva Alexandera i Candice Banks, stručnjacima koji stoje iza Khaleesine prepoznatljive perike.

Emilia Clarke stuns at the Dior photocall with red lipstick and a sexy plunging neckline blazer minidress. The Game of Thrones star wasn't afraid to flaunt her legs while posing for photos at the Paris Fashion Week event. October 2, 2015 X17online.com USA ONLY
PA/X17online.com

- Ahhhhhh, s**nje, napravila sam to. Majka zmajeva upoznaje Emiliju. Emilia upoznaje majku zmajeva, napisala je simpatična glumica i našalila se na temu promjene svoje frizure i lika koji tumači u Igri prijestolja.

Fotografija prikazuje glumicu usred frizerskog tretmana, pa svi obožavatelji sad nestrpljivo iščekuju kako će izgledati kad stiliziranje frizure privede kraju.

Linker
15. travanj 2024 03:06