ARHIVA
U Sarajevu

Emir Hadžihafizbegović hitno prevezen u bolnicu

U trenucima zamjene scena u sinoćnjoj predstavi 'Sjećaš li se Doli Bel' u sarajevskom kazalištu Kamerni teatar 55, čuo se zvuk sirene vozila hitne pomoći - stradao je glumac Emir Hadžihafizbegović.

Kako javlja Dnevni Avaz, nakon premijere predstave 'Sjećaš li se Doli Bel' regionalno popularan bosanskohercegovački glumac Emir Hadžihafizbegović hitno je prevezen u bolnicu. Pukao mu je mišić na nozi te se i dalje nalazi u Općoj bolnici u Sarajevu. Glumac je nogu povrijedio tijekom predstave i više od pola predstave glumio s povredom.

U bolnicu je odvezen netom nakon završetka premijere.

Svi koji su već kupili karte za predstavu mogu tražiti povrat novca na blagajnama kazališta, ali ih i iskoristiti u travnju', stoji u obavijesti iz kazališta.

Emira Hadžihafizbegovića proteklih je godina pratio veliki zdravstveni problem - u intervjuu za Gloriju lani je otkrio da je 2017. bio na operaciji u Španjolskoj, zbog kritično oslabljenog vida: 'Malo je ljudi znalo za to, jednostavno nisam to želio dijeliti sa svima. Stradali su mi stražnji očni živci i to je trajalo duže vrijeme. Moj vid bio je jako loš, nijedna dioptrija nije mi pomagala. Operacija je bilo vrlo složena zbog čega sam u Barceloni proveo 25 dana, a operaciju je radio čuveni oftalmolog Oscar Gris'.

Tihomir_Perković

Linker
19. travanj 2024 15:29