Instagram
Instagram

Romantika preko društvenih mreža

Emotivna objava Novaka Đokovića: 'Na sva zvona slavim, volim te'

Iako je on jedan od onih koji na svojem profilu na društvenim mrežama ne dijeli detalje iz privatnog života, jedan od najboljih tenisača današnjice nije mogao a da svojoj supruzi ne poruči i javno koliko mu je važna.

Tenisač Novak Đoković samo u posebnim prilikama objavljuje statuse koji su posvećeni njegovoj supruzi Jeleni ili djeci: Stefanu i Tari, a poseban je i današnji dan kada njegova ljubav još iz srednjoškolskih dana slavi rođendan. Iza Novaka i Jelene je 12 godina ljubavi, od kojih su gotovo četiri u braku u kojem su postali i roditelji. Za sina Stefana, kćer Taru i suprugu Jelenu, Novak često kaže da su njegovi anđeli, a u istom tonu je svojoj supruzi čestitao 32. rođendan.

- Zahvaljujući tehnologiji i danas, na ovako bitan dan, uspijevam biti dijelom obiteljskog slavlja. I uvijek mi je čudno putem društvenih mreža čestitati rođendane, nikako da se prebacim na tu novu generaciju, ali eto, danas mi uopće nije. Na sva zvona slavim rođenje moje najveće ljubavi, moje inspiracije i podrške. Slavim sve ono što je, sve ono što će biti i želi biti. Divna majka, žena, prijatelj, poduzetnik, filantrop, učitelj, vođa... toliko mnogo uloga, a uvijek u svemu ljubav. Ponosan sam i zahvalan što si samnom. Što se svake godine pomlađujemo i rastemo. Volim te! - napisao je u emotivnoj objavi uz njihovu fotografiju.

Romantična čestitka na društvenim mrežama stiže dvije godine nakon što se naveliko govorilo o velikoj bračnoj krizi. Nju je kratko i indirektno komentirao i Novak Đoković, ali nikada nije progovorio o detaljima, baš kao ni Jelena.

Tagovi