Justin Campbell / Buzzfoto / Profimedia
Ples je radost

Enrique Iglesias predstavio svijetu svoju dvomjesečnu djevojčicu koja već osvaja plesom

Latino zavodnik predstavio je najmlađu kći, koja mu u posljdnje vrijeme krade svu pažnju. Nije ni čudo kad je neodoljiva.

Glavnu ulogu na snimci koju je poznati glazbenik Enrigue Iglesias objavio na Instagramu ima njegova najmlađa kći, dvomjesečna Mary, koja je zvijezda njegovog novog videa. Ona sjedi u njegovu krilu, a tata Iglesias s njom pleše u ritmu glazbe na pjesmu 'We Are Young'.

Ponosni otac, koji svoju najmlađu kći od milja zove Maša, osim nje sa slavnom tenisačicom Anom Kurnjikovom ima još i dvogodišnje blizance Lucy i Nicholasa, rođene u prosincu 2017. godine.

Various, UNITED KINGDOM  - Celebrity social media photos!

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 498580199, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Krajem siječnja pjevač je dobio treće dijete - kćerkicu.

Privatni život uspješno skrivaju od medija. I dok se za blizance doznalo tek po njihovu rođenju, da je ponovno trudna otkrilo se svega nekoliko tjedana prije poroda 30. siječnja, kada su je paparazzi snimili s povećim trudničkim trbuščićem.

U krilu oca, mala Maša je uživala u glazbi. Malenu je Iglesias već predstavio svijetu putem Twittera, a uz fotografiju je napisao: 'Moje sunce' i otkrio kada je malena rođena. Anna i Enrique već su roditelji dvogodišnjih blizanaca Lucy i Nicholasa. Iglesias i Kournikova u vezi su već dugi niz godina, od 2001. godine.

ČITAJTE I:

Tuga u obitelji latinoameričkog pjevača: Koronavirus uzeo mu jednu od najvažnijih osoba u životu
Tek smo doznali da je trudna, a već je rodila: Tu su tajnu željeli skriti, no netko nije mogao 'držati jezik za zubima'
Anna Kournikova i Enrique Iglesias dugo su skrivali slatku tajnu! Stiže treće dijete tajnovitog para

Linker
08. travanj 2024 01:52