Profimedia, AKM-GSI
Opuštena trudnica

Eva Longoria još uvijek nema dva važna detalja za doček bebice

Ellen DeGeneres od glumice je doznala zanimljivosti vezane za trudnoću, a zatim joj je pokušala pomoći oko jednog elementa na svoj tipično duhovit način.

43-godišnja zvijezda serije 'Kućanice' i producentica 'Vraških sluškinja', Eva Longoria, uskoro će postati majka.

Simpatičnoj Evi ovo će biti prvo dijete, a zahvaljujući predanosti zdravoj prehrani i vježbanju, koje je usvojila još na studiju kineziologije, kilograme je dobila uglavnom u licu i predjelu trbuha.

A post shared by Ellen (@theellenshow) on

Slavna trudnica posjetila je show svoje dobre prijateljice Ellen DeGeneres koja joj je odmah ponudila da noge podigne na stol, a zatim ju krenula ispitivati o trudnoći i pripremama.

Publiku i samu voditeljicu Eva je iznenadila opuštenom izjavom da još uvijek nema spremne mnoge elemente za doček, premda beba stiže već u lipnju.

Glumica je otkrila da još uvijek nema ime za dječaka koji uskoro stiže te da nije ni krenula s uređivanjem dječje sobice.

"Bi li trebala sve to imati do sad?", upitala je ozbiljno Ellen koja joj je na svoj tipično šaljiv način odlučila pomoći oko izbora imena za bebu.

Uz pomoć 'generatora za imena', Eva je pokušala odabrati pravo ime za svog dječaka što i nije bilo tako jednostavan zadatak s obzirom na činjenicu da je Ellen pripremila imena kao što su Don Julio, Tequila Sunrise i Cinco de Mayo.

Publika je ipak doznala da Eva i suprug Jose Antonio Baston planiraju odabrati meksičko ime te da će se darivanje bebe održati baš na praznik Cinco de Mayo, odnosno 5. svibnja kad Meksikanci slave pobjedu nad francuskom vojskom u bitci koja se odvila 1862. godine.

EXCLUSIVE: Heavily pregnant Eva Longoria enjoys Sunday afternoon in Miami on luxury yacht with husband Jose Baston, her mother Ella Eva Mireles and friends. The group were seen spending the sunny afternoon on the back of a luxury yacht in Miami before leaving the yacht together. Eva Longoria and her husband were all smiles while leaving the boat. 
<P>

<B>Ref: SPL1672609  180318   EXCLUSIVE</B><BR/>
Picture by: AM/Splashnews<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
AM/Splashnews

Prije showa, zgodna trudnica malo je odspavala te na Instagramu kasnije objavila fotografiju s natpisom: "Jako sam uzbuđena Ellen, zaista!"

BGUK_1198782 - Various, UNITED KINGDOM  - Celebrity social media photos!

Pictured: Eva Longoria



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 368169327, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos

Linker
23. travanj 2024 17:58