Profimedia, Backgrid USA
iskren intervju

Eva Mendes čekala je 40 godina: 'Djeca su imala smisla samo uz njega'

Glumica Eva Mendes, koja u braku s glumačkim kolegom Ryanom Goslingom odgaja dvoje djece, krasi naslovnicu svibanjskog broja magazina Women's Health, a u velikom intervjuu raspričala se i o privatnom životu koji vojska njezinih obožavatelja iz dana u dan prati s velikim zanimanjem.

Holivudska miljenica rođena u Miamiju na Floridi prije 45 godina, Eva Mendes, majka je četverogodišnje Esmeralde i dvogodišnje Amade. U stabilnoj je vezi s kolegom Ryanom Goslingom (38) od 2011. godine, a njihova je ljubav nakon rođenja kćerkica samo ojačala. Za Women's Health je o Amorovoj strelici koja ju je pogodila kad je na snimanju drame 'Grijesi očeva' upoznala Goslinga rekla: 'Nisam se vidjela kao majka sve dok nisam upoznala njega. Klinci su tada još uvijek bili zadnja stvar koja mi je bila na pameti. A onda, on mi se dogodio, mislim, dogodila mi se kemija. Tada mi je odjednom sve to s djecom počelo imati smisla. I to ne djeca, nego njegova djeca. To je imalo veze baš s njim', ispričala je otvoreno Mendes.

77599, NEW YORK CITY, NEW YORK - Thursday May 10, 2012.
Profimedia, Pacific coast news
Glumci u šetnji New Yorkom 2012. godine

'Roditeljstvo je promijenilo moj život. Trebalo je to preživjeti. Upravo izlazim iz te faze preživljavanja, polako se opet počinjem osjećati kao osoba koje ima svoje ja', nastavila je holivudska ljepotica kubanskih korijena.

Na pitanje je li imala pomoć osobito u vrijeme kad je imala dvije bebe unutar dvije godine, odgovorila je: 'Obitelj nam je jako puno pomagala. Ryanova mama, moja mama, Ryanova i moja sestra. Ma nama je doista pomagalo 'cijelo selo'. Moje srce je sa ženama koje sve ovo moraju prolaziti same', naglasila je glumica.

Los Angeles, CA  - *EXCLUSIVE*  - Ryan Gosling takes his kids to Jeni's Ice Cream amid rumors between him and wife Eva Mendes. The dad to two daughters looks smart casual for the outing as he enjoys the sunny day out.

Pictured: Ryan Gosling



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 389494676, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Mendes je otkrila i da se vratila napornom vježbanju - tri puta tjedno s osobnom trenericom. 'Zavidim ženama koje uživaju u vježbanju, jer ja stvarno imam najgori mogući stav prema tome. Taština me tjera u teretanu, i vjerojatno zdravlje, ali istina je da se mučim i cijelo vrijeme jaučem', priznala je.

Los Angeles, CA  - *EXCLUSIVE*  - Eva Mendes might have hopped straight out of bed and into the streets of L.A. with her children as the actress dons grey loungewear while out running errands in the city.

Pictured: Eva Mendes



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 425446308, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Linker
15. travanj 2024 22:53