Tom Dubravec / CROPIX
Nakon mnogo godina

Fani Čapalija otvorila Instagram: Iako živi povučeno, nekad naljepša Europljanka ljepotom osvaja i dalje

Svi se sjećamo njezinog legendarnog 'It's OK' na izboru za Miss svijeta davne 1993. Tada je ušla u top pet te je pred njom bila blistava karijera, no ipak je izabrala mirniji život u Splitu, potom na Čiovu.

Bivša Miss Hrvatske Fani Čapalija (45), koja je na izboru za Miss svijeta ušla u top pet najljepših žena svijeta, ipak je nakon dugo vremena pokleknula društvenim mrežama. Fani je prije šest dana otvorila profil na Instagramu, a kao prvu fotografiju objavila je portret u predivnoj narančastoj haljini snimljen u Splitu.

U opisu profila je napisala "Miss Croatia 1993" i "It's OK", svoj legendarni odgovor na pitanje sutkinje na izboru za Miss svijeta. Naime, sutkinja je pitala Fani što misli o dijelu natjecanja koje uključuje nošenje kupaćih kostima. Fani se u početku malo zbunila, no onda je glumcu Pierceu Brosnanu, koji je bio voditelj, odgovorila kratkim "ok je".

Iako je Fani pred sobom imala svijet i veliku karijeru, odlučila se povući i ne izlagati javnosti. Tu i tamo znala bi snimiti neki modni editorijal ili glumiti u spotu kao što je napravila za pjesmu "Kad iman tebe" Klape Rišpet. Neko vrijeme je živjela u Splitu, no onda se preselila na Čiovo i tamo živi mirnim životom, baveći se turizmom.

"Mogu reći da sam na Čiovu pronašla sebe i ništa se ne može mjeriti s tim. Dane provodim sa svojim prijateljima, brigom o psiću Beniju, čitajući dobru knjigu i u šetnji po prekrasnim stazama otoka", otkrila je u intervjuu za Gloriju 2018. godine.

Veliki životni udarci

Fani je u životu pretrpjela velike udarce, od smrti oba roditelja do bračnog kraha 2001., kada se rastala od bivšeg nogometaša Ivice Mornara. Iako o svom ljubavnom životu ne voli govoriti, priznala je da je "sretna i ispunjena" tamo gdje jest.

Ljepotica, koja se s glazbenikom Sandijem Cenovom pojavila na prvoj naslovnici Glorije, plijeni pažnju gdje god se pojavi i to svojom vitkom figurom koju je uspjela zadržati do danas redovitim vježbanjem i zdravom prehranom.

"Osim intenzivnih treninga za koje je zadužen moj trener Ante Burazin, obožavam duge šetnje s ljubimcem, maltezerom Benijem, koje mi služe kao neka vrsta relaksacije", rekla je Fani.

Čitajte i:

Fani Čapalija u ulozi modela blista i 26 godina nakon što je nosila titulu najljepše Hrvatice

Fani Čapalija i Sandi Cenov: Zvijezde prve Glorijine naslovice

Ne izlazi često, ali svaki put iznenadi: Fani Čapalija od glave do pete u Zari

Fani Čapalija nakon najtežih godina: 'Napokon sam pronašla sebe'

Linker
23. travanj 2024 12:26