Instagram
Ne gubi vrijeme

Fatalna Izabel, buduća supruga Matea Kovačića pripremila djevojačku večer za pamćenje

Hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić i njegova djevojka Izabel Andrijanić ovoga će se ljeta jedno drugome zakleti na vječnu ljubav, a do tada - partijaju na veliko!

Koliko uživaju u mladenačkom životu jasno je iz jednog pogleda na Instagram ovog mladog para. 23-godišnji Mateo Kovačić i njegova vršnjakinja Izabel Andrijanić nedavno su bili na Baliju, gdje su proveli mnoge nezaboravne i romantične trenutke. No, nakon povratka, Mateo se posvetio pripremama za utakmicu, a ni Izabel, čini se, ne gubi vrijeme. Ona pak uživa sa svojim brojnim prijateljicama s kojima je pripremila djevojačku večer koja će se još dugo pamtiti. Atraktivna ljepotica u luksuznu vilu u Dubrovnik povela je čak 17 prijateljica, a sve djevojke bile su odjevene u popularne crne jednodijelne kupaće kostime s potpisom H&M-a, dok su na glavama nosile crne šilterice s natpisom 'Squad'. Buduća mladenka nosila je i šiltericu na kojoj je znakovito pisalo 'Bride'. Glamuroznim fotografijama pohvalila se na Instagramu.

Instagram

Instagram

Zvijezda španjolskog kluba Real Madrid i mlada studentica vjenčat će se u crkvu u kojoj su se i upoznali. Naime, on je bio ministrant u svojoj župi u Sesvetskim Selima gdje se zaljubio u Izabel koja je pjevala u župnom zboru Lilium, pa su se sretali nedjeljom na misi.

Instagram

Instagram

Linker
18. travanj 2024 08:41