Instagram
Zvijezda 'Istanbulske nevjeste'

Fatalni Murat zaljubio se na setu: Dvije žene daju smisao mom životu

Prva uloga u životu, u seriji ‘Istanbulska nevjesta’, donijela je Berkayu Hardalu i ljubav: na snimanju se zaljubio u nešto iskusniju glumicu Hiru Koyuncuoğlu, za koju kaže da mu je jednako važna kao i - mama

Prva uloga u životu, u seriji ‘Istanbulska nevjesta’, donijela je Berkayu Hardalu i ljubav: na snimanju se zaljubio u nešto iskusniju glumicu Hiru Koyuncuoğlu, za koju kaže da mu je jednako važna kao i - mama

On je predstavnik generacije koja živi na Instagramu, a ta mu je društvena mreža koliko god je mnogi smatrali površnom i plitkom omogućila dosad najveću životnu priliku. Berkay Hardal (22), koji u TV seriji “Istanbulska nevjesta” glumi Murata, najmlađeg člana obitelji Boran, bio je, naime, student ekonomije s doduše impresivnih sto tisuća pratitelja na Insta gramu kad ga je zapazila agentica koja mu je ponudila da ga zastupa. -I prije sam u inbox dobivao razne glumačke ponude, ali odbijao sam ih želeći ostati usredotočen na fakultet i studentski život. No, kad mi se obratila moja sadašnja agentica s pričom o audiciji za visokobudžetnu seriju i jednogodišnjem ugovoru, shvatio sam da je to prilika koju ne želim propustiti. Poslije se sve događalo kao na filmu: od dolaska na audiciju, na koju sam išao s užasnom tremom, do odluke producenata da ću ja glumiti Murata. Nisam imao pojma o glumi i o tome što se točno očekuje od mene, no redatelj mi je rekao “Nemoj se uzbuđivati i nemoj ništa glumiti, pred kamerama budi to što jesi” priča Berkay, kojem je s prvom ulogom osim neviđene popularnosti u život ušla i prva ljubav.

Instagram

Prema romantičnom i pomalo naivnom scenariju njegov se lik zaljubi u lijepu sluškinjicu, a to se dogodilo i njemu i glumici Hiri Koyuncuoğlu (23) dok su snimali nježne scene. - Dok nisam upoznao Hiru, zapravo nisam znao što je to ljubav. Slična je osjećajima mira i opuštenosti koji me obuzimaju kad za praznike dolazim kući. Za mene je ljubav kad se u blizini voljene žene osjećam kao doma - kaže Berkay, koji je inače vrlo miran i staložen dečko, za razliku od svoje živahne odabranice. No, kako se suprotnosti obično privlače, Hirin žestoki temperament a ponekad i svojeglavost njemu su izazov. Kao tinejdžer imao je ozbiljne planove za nogometnu karijeru s obzirom na to da su mu i ujak i otac Bajram bili profesionalni nogometaši. Igrao je u juniorima NK Fenerbahče, pa u Istanbul sportu, i onda mu se dogodilo ono najgore - zbog teške ozljede zgloba morao je odustati od nogometa. Potom je upisao studij ekonomije, koji je sada “na čekanju”.

Instagram

- Ne znam što će biti dalje jer ozbiljno razmišljam o promjeni studija, o tome da upišem glumu. Shvatio sam da sam talentiran, ali ako želim postati kvalitetan glumac, treba mi i obrazovanje - kaže Berkay, inače sin jedinac u roditelja, koji je oduvijek bio svestran. Kao što je s ocem i ujakom nabijao loptu u parku i postao odličan nogometaš, tako je s majkom volio provoditi vrijeme u kuhinji i pripravljati orijentalne delicije. Njegov specijalitet je künefe - arapska po slastica s kadaifom i sirom, a svi hvale i njegove izmirske ćufte. Ljepuškasti Berkay priznaje da mu popularnost godi te da je glumački uspjeh ojačao njegovo samopouzdanje. A samo dečko s mnogo samopouzdanja može javno priznati kao što je on učinio nedavno na Instagramu da su majka Bahar i djevojka Hira “dvije žene koje daju smisao njegovom životu”.

Instagram

Linker
26. travanj 2024 00:33